Ovaj oglas je istekao!

Novouređena kuća s 3 stana, Šibenik- centar

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad, Šibenik, Šibensko-kninska (Pogledaj na karti)

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 48 puta
Šifra oglasa: 5847616

Cijena:
549.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Energetski certifikat: B
Ulica: Centar
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 322,00 m²

Opširnije o oglasu

Novouređena kuća s 3 stana, Šibenik- centar
Novouređena kuća u Šibeniku - savršeno mjesto za život ili investiciju!

Ova jedinstvena kuća nalazi se u samom srcu Šibenika i nudi nevjerojatne mogućnosti za udoban život ili iznajmljivanje. Sastoji se od tri stambene jedinice, svaka s posebnim čarima i udobnostima.

Na prvom katu smjestio se prostrani stan s velikom terasom, dvije spavaće sobe, moderno opremljenom kuhinjom, blagovaonicom i kupaonicom. Ovaj svijetli i sunčani stan s odvojenim brojilom za struju predstavlja idealnu priliku za dodatni prihod od turizma.

U prizemlju su smještena dva odvojena stana. Prvi stan sastoji se od kuhinje s blagovaonicom, udobnog dnevnog boravka, prostrane spavaće sobe i kupaonice. Ispred stana nalazi se natkrivena terasa, idealna za opuštanje i uživanje na otvorenom. Drugi stan nudi kuhinju s dnevnim boravkom, praktičan hodnik i modernu kupaonicu.

Svi stanovi su novouređeni s biranim materijalima i namještajem, a posebna pažnja posvećena je detaljima.

U kući i dvorištu su promijenjene sve instalacije vode i struje, čime je osiguran miran i bezbrižan život ili briga manje za buduće vlasnike. U svim prostorijama je aluminijska stolarija.

Veliko i prostrano dvorište nudi mjesto za roštiljanje i druženje s obitelji i prijateljima. Tu je i simpatična drvena kućica za djecu s malim toaletom, dok je parkiralište osigurano za više automobila.

Jedna od ključnih prednosti ove nekretnine je njezina izvrsna lokacija. Udaljenost od centra grada Šibenika je svega nekoliko minuta pješice, dok je kuća ipak zaštićena od gradske buke i prometa. Ova harmonična kombinacija prirode, privatnosti i blizine svih važnih sadržaja čini ovu kuću idealnim mjestom za obiteljski život ili investiciju.

Ne propustite ovu rijetku priliku - ova kuća može postati vaša oaza mira u samom srcu Šibenika!

Pogledajte virtualnu šetnju: https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBiZD7MXY/e?hidehotspotlabels=true&hidelive=true&hidetitle=true