NOVOSAGRAĐENA VISOKOKVALITETNA SAMOODRŽIVA SMART VILLA SA POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Kanfanar, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 25.04.2024.
Oglas pregledan: 116 puta
Šifra oglasa: 5847931

Cijena:
695.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 213,00 m²
Broj soba: 4
Godina izgradnje: 2023
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 700,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 3
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija
  • Peć na drva

Opširnije o oglasu

Kanfanar je općina smještena na području jugozapadnog dijela poluotoka, u središnjem dijelu Istre sa malim izlazom na more. Zanimljivo je odredište zaljubljenicima u prirodu, istarsku tradiciju i kulturu, povijesnu baštinu, ali i aktivni odmor obzirom da je okolica Kanfanara pogodna za pješačenje I biciklizam. Prometno je čvorište državne i županijskih te lokalnih cesta kao i čvorište Istarskog ipsilona.

Nedaleko od Kanfanara, u manjem naselju smještena je ova predivna i prostrana novoizgrađena villa. Površine je 186 m2 i prostire se na zemljištu 700 m2.Projektovana je u istarsko - italijanskom stil, a obzirom da su vlasnici gradili za sebe posebna pažnja je posvećena kvalitetu materijala, izolaciji, obnovljivim izvorima energije, dizalici topline, stolariji i izgrađenaje po najvišim građevinskim standardima i propisima EU. Glavna kuća se prostire na dvije etaže, prizemlje i prvi kat. U prizemlju se nalaze dvije spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom, toalet, visokokvalitetna kuhinja sa otokom rađeno po mjeri, dnevni boravak i blagovaona te prostrana terasa sa ljetnjom kuhinjom u kamenu sa roštiljem, sudoperom, indukcionom pločom, frižiderom i stolom za 6 osoba. Na prvom katu nalazi se master spavaća soba sa prostranom kupaonicom te terasom i sa prvog kata se pruža predivan pogled na more. U dnevnom boravku se smjestio kamin snage 25 kW koji je predviđen da grije podno grijanje i sanitarnu vodu, a sve instalacije su ostavljene ukoliko je potrebno da se poveže sve na postojeći sustav. Osim glavne kuće nekretnina podrazumijeva i manji stambeni objekt sa zasebnim ulazom, a koji je kompletno opremljen sa blagovaonom, kuhinjom, prostorom za spavanje, kupaonicom i površine je 25 m2. Okućnica podrazumijeva bazen površine 38 m2, solarni tuš, sunčalište, strojarnicu sa opremom za bazen i kotlarnicom sa opremom za grijanje kuće i sanitarne vode. Kuća je opremljena PVC troslojnom stolarijom te u sebi imaju zaštitu "četiri godišnja doba" (4 SEASONS, MULTIFUNCTIONAL GLASS)tako da tijekom ljeta ne dozvoljavaju ulazak UV zraka, a zimi dozvoljava i praktično se na taj način dodatno postiže energetska učinkovitost i isplativost ove nekretnine,dok su podovi od kvalitetne španjolske i italijanske keramike. Podno grijanje je na vodu te uz pomoć dizalice topline je moguće grijanje kuće kao i sanitarne vode i bazena tijekom cijele godine što predstavlja uštedu u potrošnji energije. Osim podnog grijanja svaka prostorija posjeduje svoju inverter klimu sa termostatom marke "Fujitsu". Putem mobilne aplikacije moguće je praćenje temperature u nekretnini kao i bazena te se ova nekretnina smatra "smart home" tj. pametnom kućom. Svi podovi u kući, kao i staze oko kuće i sunčalište oko bazena su izolovani hidroizolacijom. Zelena površina se zaljeva uz pomoć sustava sa prskalicama za travu i sustava navodnjavanja kap po kap. Visokoenergetska nekretnina certificirana najvišim energetskim certifikatom. Krov kuće posjeduje ventilirani krov koji omogućuje konstantno strujanje zraka te na taj način se ljeti tavan ne grije, a iznad plafona je višeslojna termo izolacija - staklena vuna 10 cm iznad koje je stiropor 10 cm, a nakon svega toga kamena vuna 5 cm što sveukupno iznosi 25 cm izolacije. Postavljena je i termoizolacija fasade 10 cm.

Nekretnina vrijedna pažnje zbog svoje mirne lokacije, izuzetno visoke kvalitete, opremljenosti, visoke energetske efikasnosti, predivnog pogleda na morete nudi budućem kupcu mogućnost uživanja u istoj u smislu luksuznog i kvalitetnog obiteljskog života ili pak u smislu bavljenja turističkom djelatnošću iznajmljivanja i bržem povratu investicije.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:
+385981748680
[email protected]
DEAN ŽUNIĆ
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga