NOVOIZGRAĐENA VILA SA BAZENOM

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Juršići, Svetvinčenat, Istarska

Telefon  099/598-7784

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 207 puta
Šifra oglasa: 5796705

Cijena:
650.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 243,00 m²
Broj soba: 4
Godina izgradnje: 2021
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.000,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 3
Dozvole
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija
  • Peć na drva
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Istarska županija slovi kao jedna od najpogodnijih regija za život, te pruža mnoge prirodne lijepote potkrijepljene sa toplom mediteranskom klimom i jako srdačnim domicilnim stanovništvom. Na južnom dijelu središnje Istre nalazi se Općina Svetvinčenat.Bogata povijest te kulturna materijalna i nematerijalna baština doprinose razvoju ovog malog središta u Istri kojeg godišnje posjeti preko 60 tisuća posjetitelja s ostvarenih 70.000 noćenja. Znamenitosti gradića su kaštel Morosini Grimani, renesansni trg s ložom, crkve i ocrtane freske. Njihovom valorizacijom kao i stvaranjem dodatnih sadržaja u destinaciji, razvija se ukupan turistički razvoj, kao i razvoj posebnih oblika turizma.

U mjestu Juršići prodaje se novoizgrađena vila sa bazenom na mirnoj lokaciji koja ima odličnu prometnu povezanost. Vila je izgrađena 2021. godine i nalazi se na zemljištu površine 1000 m2. Ukupna površina vile je 243 m2 s time da se prostire na dvije etaže.

PRIZEMLJE: 1 spavaća soba + kupatilo + veliki dnevni boravak s kuhinjom i blagavaonicom + izlaz na bazen i natkrivenu terasu s roštiljem

1. KAT: 3 spavaće sobe svaka sa svojim kupatilom + velika terasa

Osvjetljeni vanjski bazen je površine 40 m2 uz koje se nalazi veliko sunčalište i prostrana okućnica.

Vila je moderno opremljena te je zaštićena videonadzorom. Svaka soba opremljena je jedinicom klima uređaja, a za grijanje prizemlja koristi se peć na drva. Velika okućnica omogućava veći broj parkirnih mjesta i puno prostora za uživanje i rekreaciju.

Navedena nekretnina zbog svoje mirne lokacije, iskoristivosti površine, velike okučnice, blizine urbanih područja i pogleda na zelenilo predstavlja veliki potencijal za buduće kupce te pruža mogućnost brzog povrata uloženih sredstava ili uživanja u istoj za obiteljski život.

ZA SVE DODATNE INFORMACIJE ILI RAZGLEDAVANJE:

Luka Žunić
Licencirani agent
+385 99 598 77 84
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga