NOVOIZGRAĐENA ATRAKTIVNA VILA NA MIRNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Telefon  099/696-4303

Oglas je aktivan od 29.03.2024.
Oglas pregledan: 124 puta
Šifra oglasa: 5809586

Cijena:
570.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 173,00 m²
Broj soba: 3
Godina izgradnje: 2024
Više o nekretnini
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Centralno grijanje
  • Klimatizacija
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Žminj je povijesno bogato naselje i općina u zapadnoj Hrvatskoj koja se nalazi u Istarskoj županiji.U prapovijesnom razdoblju, željezno doba je bio naseljen kao gradina.Pretpostavlja se da je već u željezno doba bio vrlo značajno prometno raskrižje zbog svoje povoljne pozicije, što se do danas nije promijenilo. Moglo bi se reći da, ako u Europi svi putovi vode u Rim, onda u Istri svi putovi vode u Žminj.

Ova predivna jednoetažna vila se nalazi u mirnom kvartu u naselju Žminj, površine 173 m2 teposjeduje uredan pristupni put, a ima i dovoljno parkirnih mjesta za automobile. Zidovi su izrađeni od cigle i betona, a postavljena je i termoizolacija od 10 cm. Na podu će biti postavljen parket, a u cijeloj vili će se i ugraditi podno grijanje. Opremljena je kvalitetnom PVC stolarijom koja sadrži troslojno staklo. Sve instalacije su već postavljene, te sadrži septičku s biofilterom. U svakoj spavaćoj sobi je postavljen klima uređaj, a pored toga svaka spavaća soba posjeduje i svoju kupaonicu. Sve sobe će sadržavati i svoj termostat. LG sustav je posebno odvojen za hlađenje i za grijanje.

Na prozorima će biti postavljene elektro rolete sa žaluzinama, što olakšava njihovo spuštanje i podizanje. U kupaonici su postavljene visoko kvalitetne pločice, te vila sadrži i vlastitu kotlovnicu od 15 m2. Vanjski zid, kao i dio unutrašnjosti će biti obloženo kamenom. Postavljen će biti elektro punjač za automobile, što omogućava i punjenje automobila i kada ste kod kuće. Vila sadrži i veliki bazen veličine 34 m2, koji ima i svoje grijanje. S vile se ima predivan pogled na zelenilo, gdje je orijentacija jugozapadna. Jer još nije potpuno dovršena, postoji mogućnost da se sa strane kupca donesu izmjene po vlastitoj želji, a potpuno dovršena bi trebala biti 01.06.2024. godine.

Ova vila je zbog svoje mirne lokacije, odličnog pristupnog puta, 2.8 km udaljenosti od autoceste i blizine svih popratnih sadržaja kao što su trgovine, škole, kafići vrlo atraktivna, te pedstavlja zanimljivu, modernu, luksuznu i profitabilnu nekretninu za obiteljski život, ali i dobru priliku za iznajmljivanje koji osigurava brz povratak investicije.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:

+385996964303
[email protected]
Vanja Ivanuša
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga