NOVI VINODOLSKI, PRILIKA samostojeća kuća

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Novi Vinodolski, Primorsko-goranska

Telefon  095/849-7660

Oglas je aktivan od 21.10.2023.
Oglas pregledan: 534 puta
Šifra oglasa: 5490007

Cijena:
187.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 70,00 m²
Broj soba: 4
Godina izgradnje: 1968
Energetski certifikat: D
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 218,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Vrtna kućica
Dodatno
Grijanje
  • Peć na drva

Opširnije o oglasu

Novi Vinodolski je predivan primorski gradić smješten na sjevernom Jadranu, a u ponudi imamo odličnu samostojeću kuću koja će vas zasigurno oduševiti. Nalazi se na svega 300 metara udaljenosti od centra grada, što vam omogućuje lagan pristup brojnim restoranima, trgovinama i atrakcijama. Na svega 800 metara, nalazi se prekrasna plaža koja će zadovoljiti sve vaše potrebe za suncem i morem, te nautička marina....

Ova kuća površine 70 kvadratnih metara nudi odlične mogućnosti za turističke svrhe, budući da posjeduje odvojene ulaze za prizemlje i kat. Prizemlje kuće sastoji se od prostranog predsoblja, udobne spavaće sobe, svijetlog dnevnog boravka, zasebne kuhinje, spremišta i kupaonice. Na katu ćete pronaći ulazni prostor, dvije spavaće sobe, još jednu kupaonicu i prostranu terasu s predivnim otvorenim pogledom na okolinu.

Osim toga, tu je i kameni objekt površine 30 kvadratnih metara smješten na dnu dvorišta. Ovaj prostor nudi različite mogućnosti korištenja i pruža vam dodatni prostor za opuštanje i druženje. Terasa uz kameni objekt nudi prekrasan pogled na grad i morsku pučinu, idealno mjesto za večernje uživanje i opuštanje.
Površina parcele je 218 m2.

Krov je promijenjen prije 7 godina. Dokumentacija za ovu nekretninu je uredna i neopterećena teretima, što olakšava cijeli proces kupnje. Uporabna dozvola omogućuje kupnju iz kredita.

Ova predivna kuća u Novom Vinodolskom nudi sve što vam treba za udoban i ugodan boravak, bilo da je riječ o vlastitom domu ili investiciji u turistički najam.

Ova kuća je zaista RIJETKOST U PONUDI ! Svakako nazovite agenta i dogovorite razgled, nećete pogriješiti !







ID KOD AGENCIJE: 1741

Koraljka Barbir
Agent s licencom
Mob: +385 95 8497 660
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga