Novi Vinodolski - Kuća s četiri apartmana

Relax nekretnine d.o.o (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Novi Vinodolski, Primorsko-goranska (Pogledaj na karti)

Telefon  099/883-3013, 051/333-888

Oglas je aktivan od 16.06.2023.
Oglas pregledan: 706 puta
Šifra oglasa: 5309611

Cijena:
259.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 158,00 m²
Broj soba: 6
Energetski certifikat: D
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 1
Dozvole
  • vlasnički list
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Kuća s pogledom na more u čarobnom Novom Vinodolskom!

Ovdje je vaša prilika da ostvarite svoje snove o idealnom životu uz more. Predstavljamo vam kuću na prodaju, smještenu u srcu Novog Vinodolskog.

Prostranost i udobnost: Ova kuća se proteže na dva kata, nudeći vam obilje prostora za udoban život. S ukupno 6 soba, od kojih su 4 spavaće sobe, i 4 kupaonice, dobit ćete savršen balans između privatnosti i zajedničkog prostora.

Pogled koji oduzima dah: Uživajte u zadivljujućem pogledu na more iz udobnosti vlastitog doma. Osjetite energiju i ljepotu Jadranskog mora dok se svako jutro probudite uz zrake sunca koje ulaze kroz prozore.

Prostrane terase i balkoni: Neka vaši dani budu ispunjeni svježim morskim zrakom. Uz kuću dolaze terase i balkoni, savršeni za uživanje u sunčanim danima, opuštajućim večerima ili romantičnim večerama pod zvijezdama.

Parking i vrt: Ova kuća ima osigurano 1 parkirno mjesto za vaše vozilo, što će vam olakšati svakodnevni život. Osim toga, uživajte u očaravajućem vrtu oko kuće, gdje možete zasaditi omiljene cvijeće ili stvoriti prostor za druženje i opuštanje.

Studio apartmani za goste: Prizemlje ove kuće nudi dva moderna studio apartmana s terasom, savršena za primanje gostiju ili za dodatni prihod putem najma.
Na prvom katu nalazi se još jedan studio apartman s balkonom i jedan apartman s prostranom spavaćom sobom, dnevnim boravkom i kuhinjom.

Nemojte propustiti priliku da postanete vlasnik ove kuće u Novom Vinodolskom! Uz svoje blizine predivnih plaža, restorana i lokalnih atrakcija, ova nekretnina pruža izvrsnu priliku za kvalitetan i ispunjen život uz more.

Za dodatne informacije i rezervaciju termina za razgledavanje, molimo vas da nas kontaktirate.


ID KOD AGENCIJE: 597

Roberta Margeta
Suradnik u procesu obuke
Mob: +385998833013
Tel: +38551333888
E-mail: [email protected]
www.relax-nekretnine.com


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga