NOVALJA, POTOČNICA - Luksuzna vila na prekrasnom imanju

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Potočnica, Novalja, Ličko-senjska

Telefon  095/817-9400, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 08.02.2024.
Oglas pregledan: 222 puta
Šifra oglasa: 5729574

Cijena:
1.799.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 280,00 m²
Broj soba: 4
Više o nekretnini
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen

Opširnije o oglasu

NOVALJA, POTOČNICA - Luksuzna vila na prekrasnom imanju

280m2: 10 gostiju, 3 spavaće sobe, 3 kupaonice, 4 toaleta, grijani bazen, jacuzzi, sauna, teretana, parking, 900m2 okućnice.

Ako želite iskusiti pravi život na otvorenom, ova vila je pravo mjesto za to. Nalazi se na ekskluzivnom imanju u neposrednoj blizini Novalje, uređena je na visokoj razini, u svijetlim i šarenim nijansama te nudi prekrasne 'dodatke, poput velikog grijanog bazena, vanjskog dnevnog boravka s velikim TV ekranom, ljetni bar i još mnogo toga, plaža je u blizini, a iz vile se pruža predivan pogled na more.

Vila može primiti 8 gostiju u 3+1 spavaće sobe. Tri dvokrevetne sobe imaju king size krevet, luksuznu posteljinu Ralph Lauren, vlastitu kupaonicu obloženu mramorom od oniksa sa zasebnom tuš kabinom te izlaz na balkon ili terasu. Dodatna četvrta spavaća soba ima kauč na razvlačenje. Glavna spavaća soba ima dodatni luksuzni walk-in ormar i terasu s pogledom na more.

Zakoračite kroz panoramska staklena vrata na svoju privatnu palubu i uživajte u vlastitom domu na otvorenom. Vanjska blagovaonica pruža ugodno mjesto za uživanje u obroku dok gledate zalazak sunca nad otokom Pagom, nema ničeg boljeg od mirisa toplog morskog povjetarca. Dvorište sadrži ljetni bar s ledomatom i roštiljem te vanjskim tušem koji će vas okrijepiti prije kupanja u bazenu. Unutarnji i vanjski prostor lijepo su spojeni, bilo da lutate uređenim mediteranskim vrtom ili se kupate u svom privatnom bazenu, nudi vam se potpuna privatnost.

Moderni stil života nastavlja se unutar vile, s popločanim podovima, zidovima od oniksa, modernim slikama i suvremenim namještajem. Prostrana dnevna soba otvorenog plana ima dizajnerski kožni kauč, Artemide stropove, Samsung plazma TV i Bose® surround zvučni sustav. Kuhinja čistih linija u potpunosti je opremljena kuhinjskim aparatima Bosch. Wine bar ili tzv. soba za opuštanje s bogatom ponudom vrhunskih vina, automatskim sustavom hlađenja, policama od tikovine i LED rasvjetom.

Ova vila je odlična investicija te ima uhodn posao. Godišnje se može ostvariti prihod veći od 100 tisuća eura. Iznajmljuje se po prosječnoj cijeni od 1.250,00 eura dnevno, a iznajmljena je 4 mjeseca u godini.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja



ID KOD AGENCIJE: 27530

Marija Orešković
Agent s licencom
Mob: +385 95 817 9400
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-dalmacija.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga