NOVA PRELIJEPA MODERNA VILA SA BAZENOM

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Ližnjan, Istarska

Telefon  099/863-0642

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 168 puta
Šifra oglasa: 5796695

Cijena:
477.250 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: dvojna
Stambena površina: 130,00 m²
Broj soba: 3
Godina izgradnje: 2025
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 50,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Općina Ližnjan-Lisignano smještena je na krajnjem jugoistoku Istarskog poluotoka, nedaleko najvećeg grada u Istarskoj županiji, grada Pule. Kao jedinica lokalne samouprave obuhvaća površinu od 69,87 četvornih kilometara što čini oko 2,47% površine Istarske županije. Općina Ližnjan-Lisignano okružena je morem s njene južne i istočne strane. S jugozapadne strane graniči s općinom Medulin, sa zapadne s gradom Pulom, a sa sjeverne strane s općinom Marčanom. Proteže se obalnom linijom dužine oko 27,6 kilometara te obuhvaća brojne uvale. Otprilike 1.800 hektara područja općine Ližnjan-Lisignano pripada obalnom području.

Upravo u Ližnjanu 1500m od mora nalazi se ova predivna vila sa bazenom, koja predstavlja luksuznu nekretninu koja nudi udobnost i praktičnost na svakom nivou.Na ulazu u vilu, nalazi se prostrani dnevni boravak koji je elegantno uređen i pun svijetlosti zahvaljujući velikim prozorima koji pružaju panoramski pogled na dvorište i bazen. Dnevni boravak je opremljen udobnim nameštajem i modernim tehničkim uređajima, savršen je za opuštanje i druženje sa porodicom i gostima. Pored dnevnog boravka, nalazi se potpuno opremljena kuhinja sa prostorom za ručavanje i prostranom ostavom za smeštaj hrane i kuhinjskog pribora. Tu je i gostinjski toalet za udobnost svih gostiju.Na katu vile nalaze se tri prostrane spavaće sobe, od kojih svaka ima udoban bračni krevet i dovoljno prostora za odlaganje garderobe. Dvije sobe imaju direktni pristup privatnom balkonu sa pogledom na dvorište i bazen. Na katu se takođe nalaze i dva moderno uređena kupatila sa tuš kabinama i svim potrebnim sadržajima. Okovile prostire se predivno uređeno dvorište sa luksuznim bazenom. Bazen je okružen elegantnim ležaljkama i suncobranima, pružajući savršeno mijesto za opuštanje i uživanje na suncu. Tu su i uređene površine za objed na otvorenom i roštilj, idealno za organiziranje večernjih zabava ili opuštanje uz obroke pod vedrim nebom.

Ova vila sa bazenom predstavlja savršeno mijesto za opuštanje i uživanje, kombinirajući luksuzne sadržaje sa udobnošću doma. Vila može biti topli obiteljski dom ili investicija u posao iznajmljivanja vile a time i brži povrat investiciskih sredstava.



ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385998630642
[email protected]
MITJA KANJIR
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga