Nova cijena-KUSTOŠIJA,kuća s garažom i dvorištem

Home4 Life d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Kustošija, Črnomerec, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/434-3505

Oglas je aktivan od 31.08.2023.
Oglas pregledan: 2621 puta
Šifra oglasa: 5403462

Cijena:
290.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 262,15 m²
Broj soba: 6
Godina izgradnje: 1992
Ulica: Kustošijski venec
Više o nekretnini
Okućnica
  • Vrtna kućica
Dodatno
Garaža
  • Garaža

Opširnije o oglasu

KUSTOŠIJA, Kustošijski venec.
Na prodaju su dvije građevinske parcele u mirnoj ulici na samo par minuta hoda od glavne ceste na sjevero- istočnom obronku Grmoščice.
Parcele su smještene na kosom terenu te su kaskadno nivelirane.
Na parceli uz cestu (površine 420 m2) izgrađena je obiteljska kuća s garažom te prekrasnim dvorištem uređenim kao mali botanički vrt.
Kuća se sastoji od suterena gdje su smještene garaža (poslovni prostor) sa sanitarnom prostorijom i spremište; prizemlja- gdje se nalazi stan koji sadrži ulaznu verandu, hodnik, kupaonicu te dnevni boravak s kuhinjom te na polukatu dvije povezane spavaće sobe. U istom nivou s vanjske trane nalazi se terasa s ljetnom kuhinjom.
Na katu se nalazi još jedan stan sa istim rasporedom- ulaznim hodnikom, dnevnim boravkom s kuhinjom, kupaonicom te dvije spavaće povezane sobe.
Ispod krovišta smješten je tavan visine do 1.2m.
Zbog kosog terena nadzemne etaže kuće izvedene su u poluetažama. Izgradnja kuće izvedena je prema svim pravilima struke tako da su temelji kaskadni betonski, objekt je zidan opekom s armirano betonskim elementima- pločama i polumontažnim fert stropovima. Fasada je termo prevučena sepom, izuzetno uredna i u odličnom stanju.
Vanjska stolarija je djelomično drvena te PVC sa izo staklima. Podne obloge u sobama su parket i visokokvalitetan laminat, dok su kuhinje te sanitarije obložene keramičkim pločicama.
Grijanje je izvedeno kao centralno na plin. Komunalni priključci su uvedeni- električna energija, vodovod, kanalizacija, plin, telefon.
Druga neizgrađena parcela površine 382 m2 smještena je iznad kuće te graniči sa zelenim pojasom, pristup je omogućen izgrađenim stepeništem.
Prekrasna obiteljska nekretnina na lokaciji koja se nalazi u blizini svih bitnih sadržaja, idealnoj za život višečlane obitelji.
Energetski certifikat je u izradi.
Kupac plaća agencijsku proviziju u visini 2%+PDV.


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga