Moderna vila sa bazenom

Casa De Mar Nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Crikvenica, Primorsko-goranska

Telefon  098/973-6012, 051/633-700

Oglas je aktivan od 27.02.2024.
Oglas pregledan: 234 puta
Šifra oglasa: 5759894

Cijena:
390.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 160,00 m²
Broj soba: 3
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2023
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 350,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj

Opširnije o oglasu

Na prekrasnom primorskom području, nudi se na prodaju novoizgrađena vila koja obećava luksuzan i udoban život. S ukupnom stambenom površinom od 160 m2, ova impozantna nekretnina prostire se na prizemlju i prvom katu, pružajući iznimnu funkcionalnost i atraktivan dizajn.

Prizemlje vile oduševljava prostranim dnevnim boravkom koji vodi do natkrivene terase i šarmantnog dvorišta, savršenog za opuštanje na otvorenom. Kuhinja s blagovaonicom dodatno obogaćuje prostor, dok se jedna kupaonica, prostor za saunu i spremište dodaju praktičnosti i ekskluzivnosti.

Na prvom katu, smještene su dvije elegantne spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom. Posebno treba istaknuti da jedna od spavaćih soba ima vlastiti balkon, pružajući privatnost i predivan pogled na okolinu.

Vila je pažljivo planirana kako bi zadovoljila potrebe budućih stanara, pa su pripreme za klima uređaje unaprijed učinjene u dnevnom boravku i svim spavaćim sobama.

Prostrana okućnica površine 350 m2 predstavlja pravu oazu mira i zabave. U njoj se ističe atraktivan bazen, idealan za osvježenje u toplim ljetnim danima. Tu su i prostor za druženje s roštiljem, stvarajući savršeno okruženje za opuštanje s obitelji i prijateljima. Za praktičnost vlasnika, osigurana su dva parkirna mjesta.

Vila se prodaje u stanju prikazanom na slikama, a uključuje i tlakavce za okućnicu. Važno je napomenuti da postavljanje tlakavaca nije uključeno u cijenu. Strojarnica bazena nije potpuno opremljena, no pripreme su napravljene, omogućavajući budućem vlasniku da prilagodi bazen prema vlastitim željama, uključujući opcije grijanja i masaže.

Ova vila savršeno kombinira funkcionalnost, eleganciju i prekrasan pogled na more, nudeći ekskluzivan životni prostor uz dodir luksuza.


SAŽETAK:
-stambena površina 160m2
-okućnica 350m2
-2 spavaće sobe
-3 kupaonice
-natkrivena terasa i balkon
-2 parkirna mjesta
-bazen
-5000m do mora


Crikvenica je najveći grad na istoimenoj rivijeri. Mjesto je blizu raznih prometnih točaka i zračne luke, tako da je lako doći do njega.
Posebnosti Crikvenice, osim položaja, su: prekrasne plaže, ljubazni ljudi, mogućnosti izleta, gastronomija, sportske aktivnosti, znamenitosti, spomenici i bogata kulturna ponuda.
Posljednja spomenuta kultura posebice je posebna jer se u njoj tijekom ljetnih mjeseci održavaju brojni koncerti, izložbe i predstave.
Selce i Dramalj, iako znatno manji, po ljepoti nimalo ne zaostaju Crikvenici. Tamo ćete također pronaći dobar izbor aktivnosti za slobodno vrijeme i prekrasne male plaže na kojima možete uživati ​​u suncu i moru.



ID KOD AGENCIJE: HA0502

CASA DE MAR NEKRETNINE d.o.o.
Mob: +385 98 973 6012
Tel: +385 51 633 700
E-mail: [email protected]
www.casademar.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga