Moderna vila - okolica Poreča: Mirno mediteransko utočište + bazen

San Patrik nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vrvari, Poreč, Istarska (Pogledaj na karti)

Telefon  099/217-2314

Oglas je aktivan od 30.01.2024.
Oglas pregledan: 408 puta
Šifra oglasa: 5552357

Cijena:
825.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: vila
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 233,00 m²
Broj soba: 4
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2023
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 571,00 m²
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list

Opširnije o oglasu

U srcu Istre, u neposrednoj blizini grada Poreča (4 km), obavijeno netaknutom prirodom naći ćete mjesto Vrvari - savršeno mjesto za sve koji traže bijeg od gužve u urbanim sredinama, uživaju u privatnosti i znaju uživati ​​u životu. Mediteranski ugođaj naglašavaju šarmantne kamene kuće, romantične uličice i veličanstvene vile okružene prekrasnim prirodnim znamenitostima.

Na parceli površine 570 m2 prodaje se vila ukupne površine 233 m2 koja se na tri etaže (prizemlja i dva kata) sastoji od 3 spavaće sobe, 4 kupaonice, dnevnog boravka sa kuhinjom i blagavaonicom, wellness, sauna, 4 terase, vanjskog bazena u prizemlju te dva parkirna mjesta u dvorištu.

Vrhunska gradnja, luksuzno iskustvo i mirna lokacija nedaleko mora, u srcu turističke regije, čine ovu nekretninu savršenom investicijom za sve koji traže potpuni odmor i bijeg od gradske vreve ili pak odluče poboljšati kvalitetu života i učiniti ovo mjesto svojim domom. Investitor je lokalna tvrtka s dugogodišnjom tradicijom i dokazanom kvalitetom u građevinskom sektoru.

Mikrolokacija vile nalazi se u malom autohtonom istarskom mjestu, u zelenilu, 8 minuta od Poreča, 10 minuta od autoceste istarskog ipsilona i u blizini svih društvenih sadržaja koji upotpunjuju kvalitetu života.

Osim predivne obale, zbog svog geografskog položaja i povezanosti s europskim gradovima (Ljubljana - 160 km i Trst - 80 km), ovaj gastronomski i kulturni dragulj Istre nudi idealne uvjete za stanovanje tijekom cijele godine. Dobra povezanost kako s Europom, tako i s ostatkom Istre (Novigrad - 18 km, Rovinj - 32 km i aerodrom u Puli - 50 km) čine ove kuće savršenom investicijom i mjestom za odmor.

Poreč je grad na zapadnoj obali istarskog poluotoka, u istarskoj županiji. Njegov najvažniji spomenik je Eufrazijeva bazilika iz 6. stoljeća, koja je proglašena UNESCO-vom svjetskom baštinom. Grad je star gotovo 2.000 godina i smješten je u luci koju od mora štiti malim otoko Svetog Nikole. Još od 1970-ih, Poreč i susjedni Rovinj najposjećenije su turističke destinacije u Hrvatskoj.

OPIS KUĆE:
Vila K1 – prizemlje + 2. kata – stambena površina 233 m2 (3 spavaće sobe + 3 kupaonice + 4 terasa + wellnes zona + teretana + bazen) + 2 parkirna mjesta = 825.000 EUR (s uključenim PDV-om)

Vlasništvo je 1/1, bez tereta.
Mogućnost kupnje kreditom.
Kupac ne plaća porez na promet nekretnina.
www.sanpatrik.eu


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga