Moderna novogradnja sa bazenom i pogledom na more

Casa De Mar Nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Malinska, Malinska-Dubašnica, Primorsko-goranska

Telefon  098/973-6012, 051/633-700

Oglas je aktivan od 27.02.2024.
Oglas pregledan: 200 puta
Šifra oglasa: 5759784

Cijena:
770.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 153,00 m²
Broj soba: 4
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2020
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 612,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen

Opširnije o oglasu

Očaravajuća moderna samostojeća vila, savršeno pozicionirana na mirnoj lokaciji, predstavlja idealan spoj udobnosti i luksuza. Ukupna stambena površina od 153 m2 obuhvata prostrano prizemlje i prvi kat, povezani unutarnjim stepeništem.

Prizemlje vile oduševljava sa tri prostrane spavaće sobe, dvije kupaonice, jednim praktičnim toaletom, te jednim funkcionalnim spremištem, sve obogaćeno natkrivenom terasom koja pruža miran kutak za opuštanje.

Na prvom katu dočekuje vas prostrani ulazni hodnik, svijetli dnevni boravak sa izlazom na terasu koja nudi zadivljujući pogled na more, moderno opremljena kuhinja sa blagovaonicom te još jedan toalet, stvarajući savršeno mjesto za druženje i opuštanje.

Prostrana okućnica površine 612 m2 upotpunjena je elegantnim bazenom sa sunčalištem i vanjskim tušem, pružajući idealnu oazu za osvježenje i relaksaciju, dok četiri parkirna mjesta osiguravaju praktičnost i sigurnost za vaše vozilo.

Ova prekrasna nekretnina dolazi potpuno namještena i opremljena kvalitetnim klima uređajima, PVC vanjskom stolarijom sa električnim roletama, visokokvalitetnim podnim oblogama te luksuznom sanitarnom opremom. Dodatno, postoji mogućnost grijanja putem kamina, dok podno grijanje u kupaonicama i prizemlju pruža dodatnu udobnost i toplinu.

Sve u svemu, ovo je izvanredna prilika kako za osobnu upotrebu tako i za profitabilno investiranje tokom turističke sezone, čineći ovu vilu savršenim spojem modernog stila i udobnosti, te pružajući nezaboravno iskustvo življenja na obali.

SAŽETAK:
-stambena površina 153 m2
-okućnica 612 m2
-3 spavaće sobe
-2 kupaonice
-bazen
-4 parkirna mjesta
-novogradnja


Prekrasno mjesto na otoku Krku je Malinska. Ovo malo mjesto nalazi se u prekrasnoj uvali na zapadnoj strani otoka. Uvala impresionira veličanstvenim mediteranskim prirodnim krajolikom, čistim morem i ugodnom klimom s malo kiše i puno sunca.
Osim prirodnih ljepota, Malinska i okolica nude i druge posebnosti, a to su razne izletničke i sportske aktivnosti, ali i prekrasne plaže koje pozivaju na kupanje i odmor.
Vodi se računa i o kulturi, jer područje oko Malinske ima nekoliko povijesnih spomenika koje svakako vrijedi posjetiti. Među njima su: zvonik crkve sv. Apolinara, franjevački samostan s muzejom i crkva sv. Marije Magdalene.

ID KOD AGENCIJE: HA7270

CASA DE MAR NEKRETNINE d.o.o.
Mob: +385 98 973 6012
Tel: +385 51 633 700
E-mail: [email protected]
www.casademar.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga