MODERNA KUĆA VISOKOKVALITETNE IZVEDBE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Šijana, Pula, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 210 puta
Šifra oglasa: 5796816

Cijena:
327.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: u nizu
Stambena površina: 103,00 m²
Broj soba: 3
Godina izgradnje: 2023
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Dodatno
Grijanje
  • Centralno grijanje
  • Klimatizacija
  • Peć na drva
  • Peć na drva
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Na samom jugu Istarskog poluotoka smješten je jedan mali starorimski gradić zvan Pula. Pula je bogata svojom baštinom i starim Rimskim infrastrukturama i ostavštinama koje joj daju poseban ugođaj pri uživanju u ovom predivnom gradu koji postepeno u zadnjih desetak godina postaje jedna od vodećih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

Upravo u Puli odnosno u Šijani smještena je ova moderna kuća u nizu koja se nalazi u visokokvalitetnoj novogradnji površine 104 m2. Kuća kao što je vidljivo je smještena između dva objekata sa zasebnim ulazom i dva parkirna mjesta, dok se u samom objektu sastoji od ulaznog predprostora, dva kupatila, ostave ispod stepeništa, dnevnog boravka spojenog sa kuhinjom i prostorom za ručanje iz kojeg se izlazi na predivnu okućnicu površine 70 m2,te tri predivne spavaće sobe na gornjoj etaži od koje dvije imaju izlaz na zajedničku terasu i gornja etaža također posjeduje predivno prostrano kupatilo. Kuća je građena od veoma kvalitetnih materijala, sprovedene su instalacije struje, vode, klimatizacije za čak četiri klima uređaja, podnog grijanja, postavljena visokokvalitetna stolarija sa duplim staklom i sedam plinskih komora, protuprovalna ulazna vrata, te veoma kvalitetne zvučne i toplinske izolacije se postavljaju po cijelom objektu. Kuća se prodaje po navedenoj cijeni sa završetkom svih potrebnih radova za početak opremanja objekta. Pored predivne novogradnje prodaje se i nekretnina na odličnoj lokaciji blizu svih popratnih sadržaja od trgovine, pošte, banke, vrtića, škole, šetnice, parkova, šumice i samog centra grada Pule.

Navedena kuća predstavlja veoma zanimljivu nekretninu zbog svoje kvalitete gradnje, izgleda, oblika i nezamjenjive lokacije te nudi razne mogućnosti budućem vlasniku, da li za obiteljsko stanovanje ili mogućnost za bavljenje turističkom djelatnošću iznajmljivanja iste i garanciju za povratom uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:
+385981748680
[email protected]
DEAN ŽUNIĆ
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga