Moderna kuća u nizu (127 m2) na odličnoj lokaciji - Poreč

San Patrik nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska (Pogledaj na karti)

Telefon  099/217-2314

Oglas je aktivan od 12.03.2024.
Oglas pregledan: 460 puta
Šifra oglasa: 5552361

Cijena:
407.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: kuća u nizu
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 127,86 m²
Broj soba: 4
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2023
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 156,00 m²
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list

Opširnije o oglasu

U gradu Poreču smjestio se urbani stambeni kompleks sa sveukupno dvadeset moderno uređenih kuća u nizu, trenutno u izgradnji prvih pet. Svaku kuću krasi odličan raspored prostorija i arhitektonsko uređenje, okućnica i dva ili tri parkirna mjesta u dvorištu. Najbliža plaža udaljena je 3 km, isto kao i centar Poreča.

Svaka je kuća koncipirana podjednako, sastoji se od prizemlja, kata i potkrovlja. U prizemlju se nalazi jedinstveni prostor kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka s izlazom na terasu i dvorište, dok se na katu nalaze 2 sobe i 2 kupaonice, walk-in garderoba te u potkrovlju još jedna glavna spavaća soba sa svojom kupaonicom, walk-in garderobom i dvije velike terase.

Prilikom gradnje poštuju su najviši standardi kvalitete uz veliku posvećenost detaljima kao što su uređene okućnice, suvremeni stil uređenja interijera s naglaskom na prirodno svjetlo zbog velikih staklenih površina, korištenje prirodnih boja i još mnogo drugih detalja koji čine ovaj prostor idealnim za potpuno uživanje u privatnosti, udobnosti i funkcionalnosti.

Mikrolokacija u kojem se nalazi ovo mini-naselje pruža svojim stanovnicima željenu dozu privatnosti u mirnom okruženju, ali i blizinu centra grada i ujedno svih potrebnih sadržaja koji upotpunjuju kvalitetu života.

Osim predivne obale, zbog svog geografskog položaja i povezanosti s europskim gradovima (Ljubljana - 180 km i Trst - 116 km), ovaj gastronomski i kulturni dragulj Istre nudi idealne uvjete za stanovanje tijekom cijele godine. Dobra povezanost kako s Europom, tako i s ostatkom Istre (Novigrad - 13 km, Rovinj - 38 km i aerodrom u Puli - 63 km) čine ove kuće savršenom investicijom i mjestom za odmor.

Poreč je grad na zapadnoj obali istarskog poluotoka, u istarskoj županiji. Njegov najvažniji spomenik je Eufrazijeva bazilika iz 6. stoljeća, koja je proglašena UNESCO-vom svjetskom baštinom. Grad je star gotovo 2.000 godina i smješten je u luci koju od mora štiti malim otoko Svetog Nikole. Još od 1970-ih, Poreč i susjedni Rovinj najposjećenije su turističke destinacije u Hrvatskoj.

OPIS KUĆE:
Kuća B - stambena površina 127,86 m2 (3 spavaće sobe + 3 kupaonice + 3 terase) + dvorište s 2 parkirna mjesta (83 m2) = 407.000 EUR

Vlasništvo je 1/1, bez tereta.
Mogućnost kupnje kreditom.
Kupac ne plaća porez na promet nekretnina.
www.sanpatrik.eu


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga