Ovaj oglas je istekao!

Mini hotel villa Petrčane, 10 stanova/apartmana, bazen, sunčalište, prosto...

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Petrčane, Zadar - Okolica, Zadarska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 68 puta
Šifra oglasa: 5807910

Cijena:
2.500.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.200,00 m²

Opširnije o oglasu

Mini hotel villa Petrčane, 10 stanova/apartmana, bazen, sunčalište, prostor za d
Mini hotel villa Petrčane, 10 stanova/apartmana, bazen, sunčalište, prostor za druženje, parking

Reprezentativna vila koja može biti mali hotel, smještena je na idealnoj lokaciji u Petrčanima, manje od 100 m do mora.
Smještena je na prostranoj parceli, površine 1.200 m2, dok neto korisna površina stambenih prostora iznosi 822 m2.
Vila se sastoji od 10 stanova, 2 jednosobna površine cca 54 m2, 6 dvosobnih površine cca 68m2 do 72 m2 i 2 trosobna penthousa površine cca 140 m2.
Koristi se 5 etaža, u suterenu su 2 apartmana i garaža za 2 automobila, na prizemlju 3 apartmana, na 1. katu 3 apartmana i na 2. katu 2 dvoetažna penthousa i prostor za spremu.
U suterenu je dodatna prostorija za održavanje i mehanizaciju. Dostupan je 41 ležaj. Svi stanovi, osim stanova u suterenu imaju pogled na more.
Svaki stan ima balkon/terasu, svi su okrenuti prema moru. Svaki stan je klimatiziran i namješten vrhunskim namještajem.
Svi imaju kupaonicu s tolaetom dok penthouse ima 2 kupaonice. U oba penthousea izvedene su instalacije za masažnu kadu.

Okućnica je vrhunski uređena sa prostranim bazenom od 50 m2, sunčalištem, nakrivenim i prostranim mjestom za druženje s roštiljom, zelenim vrtom i parking mjestima.
Pristup villi je prostran i adekvatan s obje strane što je velika prednost za Petrčane. Solarno grijanje vode za cijeli objekt omogućava energetsku učinkovitost i smanjenje troškova.
Kotlovnica s bojlerom i protočnim bojlerom omogućuje dogrijavanje vode tijekom zime i korištenje vile kroz cijelu godinu.
Instalacija za centralno grijanje je provedena, s mogućnošću spajanja toplinske pumpe za dodatnu uštedu energije.
Dostupno je oko 20 parkirnih mjesta, a ispred objekta ima dodatnih slobodnih mjesta za goste. Objekt je izgrađen s armiranobetonskom strukturom i termo blokom, uz termoizolaciju za očuvanje topline.

Petrčane su mjesto s najljepšim plažama na području grada Zadra i najpoznatije turističko mjesto u zadarskoj regiji prošarano maslinicima, borovima i vinogradima.
Smješteno pod padinama raskošnih vinograda, ambijentalno mjesto Petrčane jedno je od najljepših bisera i sinonima zadarskog turizma. Petrčane su smještene između Zadra i povijesnog gradića Nina, kao omiljeno zadarsko izletničko mjesto tijekom cijele godine te ljetna oaza za sve željne kupanja i uživanja u kristalno modrom moru. Iz Petrčana se zalazak sunca vidi u najspektakularnijem koloritu.
Petrčane su turističko mjesto, ali je uz turizam kao najvažniju gospodarsku granu razvijena i poljoprivreda, posebno maslinarstvo i vinogradarstvo. Kraljevski vinogradi u Petrčanima jedna su od najposjećenijih vinogradarsko-vinarskih kuća s usmjerenošću prema autohtonim hrvatskim sortama vinove loze. Kušaonica vina s vinogradima smještena je na južnim padinama iznad Petrčana i s pogledom na cijelo mjesto i okolni arhipelag.

Villa pruža vrhunski povrat u turizmu, a moguće je kupiti cijelu ili rezervirati kupnju pojedinačnih stanova.