Medulin, predivna apartmanska kuća sa bazenom

MARKO POLO NEKRETNINE (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Medulin, Istarska

Telefon  095/277-7177, 098/420-363

Oglas je aktivan od 22.02.2024.
Oglas pregledan: 192 puta
Šifra oglasa: 5752244

Cijena:
872.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 86,00 m²
Broj soba: 8 i više
Godina izgradnje: 2020
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 496,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list

Opširnije o oglasu

Prodaje se prekrasna apartmanska kuća u mirnom i tihom dijelu Medulina. Kuća je ukupne stambene površine 86 m2, izgrađena na parceli od 496 m2.
Sastoji se od prizemlja, prvog i drugog kata, odnosno tri dvosobna apartmana. Svaki apartman sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka+kuhinje+blagovaonice, dvije spavaće sobe, kupaonice i terase odakle se pruža predivan pogled na more. 
Klima uređaji su u svim apartmanima, kuća je namještena i opremljena, te se takva i prodaje sa svim sadržajima, bez potrebe za dodatnim ulaganjima. Posjeduje i privatno parkiralište.
Oko kuće je lijepo uređen vrt, gdje se nalazi bazen, tuš, roštilj, ležaljke, što zajedno čini idealno mjesto za opuštanje i druženja.
U neposrednoj blizini nalaze se trgovine, škola, banka, ljekarna, brojni restorani, a centar grada udaljen je tek nekoliko minuta ugodne šetnjice slikovitih ulica i mjesta mediterasnkog šarma.
Objekt s već uhodanim turističkim poslovanjem, kojeg je moguće nastaviti, udaljen je od plaže Bijeca 1,8 km.
Urbana i lijepa sredina, blizina svih potrebnih sadržaja, te nekretnina spremna za korištenje, odličan su izbor, kako za cjelogodišnji život, ili kao investicija u turističku djelatnost.
Lokacija je uistinu jedinstvena, za sve one koji vole mir, osamu i netaknutu prirodu, a izrazito dobra prometna povezanost, do Pulske Arene udaljena je 10-ak km. Najbliža zračna luka Pula, smještena je 13 km od objekta.
Za sve ostale upite slobodno nas kontaktirajte!
 
 
 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga