MEDULIN, novoizgrađena luksuzna vila sa grijanim bazenom

MARKO POLO NEKRETNINE (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Medulin, Istarska

Telefon  095/277-7177, 098/420-363

Oglas je aktivan od 21.10.2023.
Oglas pregledan: 440 puta
Šifra oglasa: 5490191

Cijena:
1.300.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: vila
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 224,00 m²
Broj soba: 5
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2023
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 488,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
Dodatno
Oprema nekretnine
  • telefon

Opširnije o oglasu

Medulin - nazivaju ga još Vrh ili punta Istre. U mnoštvu predivnih lokacija, kulturnih baština, bogate kulturne prošlosti, s prepoznatljivom Crkvom s dva tornja koja se izdiže ponad mjesta, Medulin slovi kao središte turističkog života na istočnoj obali Jadrana. Uz brojne male otoke, koji se nalaze ispred mjesta, tu su još i prekrasni Arenahotels hoteli, kampovi, Arheološki park Vižula, mnogobrojne poznate pješčane i šljunčane plaže…
Na odličnoj lokaciji, na najjužnijem dijelu Istre, smjestila se fantastična vila iz snova, koja će vam zasigurno oduzeti dah i zajamčeno vas ostaviti bez riječi.
Potpuno uređena vila s vanjskim grijanim bazenom od 40 m2, smještena je na parceli površine 488 m2, podijeljena u dvije etaže.
Otvoreni dnevni boravak s pomno biranim namještajem, blagovaonica, potpuno opremljena kuhinja i kupaonica čine prizemlje, koje pruža veličanstven spoj modernog dizajna. Dolaskom na prvu etažu unutarnjim stepenicama, nalaze se 4 spavaće sobe i svaka od njih ima vlastitu kupaonicu.
Uvedeno je podno grijanje, svaka soba je klimatizirana, a parking je osiguran uz dvorište na samom ulazu.
Dvorište vile je potpuno ograđeno, što pruža privatnost za nesmetani odmor. Zaboravivši na svakodnevnicu, uz ležaljke u ugodnom ljetnom salonu, pronaći ćete svoje osobno utočište i pustiti svoju dušu.
Za ljubitelje intimnijeg ambijenta, tu je i sauna koja ima niz prednosti za ljudsko zdravlje i koja bilježi kvalitetniji i bolji san.
Uz moderan dizajn vile, velike staklene stijenke, luksuzne detalje i materijale, ovakva vila zasigurno ima golem investicijski potencijal u vidu turističkog iznajmljivanja.
Udaljenost od plaža je samo 1,5 km, dok je udaljenost od poznate pješčane plaže Bijeca samo 1,9 km.
Za sve upite stojimo vam na raspolaganju.
Više informacija: [email protected] 
 
 
 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga