Medulin, luksuzna vila sa bazenom, 800 m od mora

MARKO POLO NEKRETNINE (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Medulin, Istarska

Telefon  095/277-7177, 098/420-363

Oglas je aktivan od 21.02.2024.
Oglas pregledan: 231 puta
Šifra oglasa: 5749847

Cijena:
1.280.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: vila
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 129,00 m²
Broj soba: 5
Godina izgradnje: 2020
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 425,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Dodatno
Oprema nekretnine
  • telefon

Opširnije o oglasu

U samom srcu Medulina, u mjestu smiraja i bogate tisućljetne prošlosti smjestila se luksuzna vila sa bazenom na parceli od 425 m2.
U prizemlju se nalazi jedinstven koncept open space dnevnog boravka, kuhinja, blagovaonica, spavaća soba, wc i terasa sa izlazom na bazen i sunčalište. Na prvom katu nalaze se tri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama i terasa.
Vila smještena u mirnoj četvrti nudi sve što očekujete od vrhunskog luksuznog smještaja, krenuvši od visoko kvalitetnih materijala, high-end luksuznog Nizozemskog design ineteriera, Dan Kuchen kuhinje, ručnog rada ormara/kreveta i mnogih drugih pogodnosti što podiže standard ove ljepotice koju dijeli nekoliko koraka od mora.
Uz modernu opremljenost i elegantan namještaj, vila sadrži teretanu, igraonu, saunu, 6 Mitsubishi klima uređaja, podno grijanje u čitavoj vili, 6 televizora, punjač za električne automobile, grijani bazen sa masažnim mlaznicama, kapiju na automatsko otvaranje, parking za 2-4 automobila te svu pripremu za krovnu terasu, uključujući pripremu za solarne panele.
Zbog svog čistog mora, blage klime te obilje staza i šetnica, Medulin je postao destinacija mnogobrojnih zaljubljenika u outdoor sportove i aktivne odmore ( od vožnji biciklom, jedrenja, sportova na vodi... ). Upravo zbog toga, jer aktivni odmori postaju sve popularniji ova nekretnina nudi veliku mogućnost namjene u turizmu, jer do sada ima i odlične review-e od strane gostiju i veliku popunjenost.
Na atraktivnoj lokaciji dovoljno da pruži mir, a dovoljno blizu da su svi sadržaji dostupni.
Unikatna nekretnina koju vrijedi pogledati!
Za više informacija, na raspolaganju Vam stoji MP NEKRETNINE!
 
 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga