Medulin, luksuzna dvojna kuća oznake B, mirna lokacija

MARKO POLO NEKRETNINE (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Medulin, Istarska

Telefon  095/277-7177, 098/420-363

Oglas je aktivan od 28.04.2024.
Oglas pregledan: 148 puta
Šifra oglasa: 5851755

Cijena:
250.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: dvojni objekt
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 120,00 m²
Broj soba: 4
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: U izradi
Više o nekretnini
Stanje nekretnine
  • u izgradnji
Dozvole
  • vlasnički list

Opširnije o oglasu

Pozivamo Vas da istražite ovu elegantnu dvojnu kuću, ukupne površine 120 m2, smještenu u mirnom susjedstvu, idealnu za obiteljski život ili kao priliku u turističke svrhe.
Prizemlje oduševljava svojim prostranim \"open space\" dnevnim boravkom, u kojem se udobno stapaju kuhinja i blagovaonica i DB, hodnih+garderoba, kupaonica, ostava i spremište.
Na kat Vas vodi elegantno stubište kojim dolazite u hodnik i dolazite u tri prostrane spavaće sobe, od kojih svaka ima vlastitu kupaonicu, što dodatno pojačava osjećaj luksuza.
Velike staklene stijene nude obilje prirodnog svijetla i pružaju osjećaj povezanosti s terasom i okućnicom, savršenim za opuštanje i druženje s najmilijima, stvarajući prostor za nezaboravne trenutke i uspomene.
Sve ovo je smješteno u mirnom okruženju, pružajući savršen spoj privatnosti i odlične povezanosti sa gradskim sadržajima.
Cijena je izražena za kuću u roh-bau fazi!
Ne propustite ovu jedinstvenu priliku - ova kuća može postati Vaša oaza mira u samom srcu Medulina, koji danas zbori kao moderno turističko središte, kojeg brojni turisti izabiru kako bi uživali u sunčanim danima i neograničenim pogledima na plavi horizont, gdje će se domaćini zasigurno pobrinuti za uživanje u bezbrižnom odmoru.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga