Medulin, fantastična kuća na moru, 100 m do plaže

MARKO POLO NEKRETNINE (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Medulin, Istarska

Telefon  095/277-7177, 098/420-363

Oglas je aktivan od 12.03.2024.
Oglas pregledan: 234 puta
Šifra oglasa: 5785661

Cijena:
830.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 186,30 m²
Broj soba: 4
Godina izgradnje: 2019
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 207,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list

Opširnije o oglasu

Medulin zajedno sa okolicom, nudi pregršt sadržaja koji će oduševiti svakog posjetitelja i zasigurno ćete imati želju vratiti se ponovno.
U nastavku ćemo Vam predstaviti luksuznu kuću veličine 130 m2, koja se nalazi na samom moru, gdje s terase možete uživati u izuzetnom panoramskom pogledu na Medulinski zaljev i rt Kamenjak, koji će Vas oduševiti.
U prizemlju kuće se nalazi veliki dnevni boravak, zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom, spremište i wc s perilicom rublja. Unutarnjim stepenicama dolazimo na I. kat gdje su smještene dvije spavaće sobe i kupaonica, dok se na  II. katu nalazi još jedna spavaća soba i kupaonica ( ukupno 3 spavaće sobe ).
Drugi kat upotpunjuje terasa, koja nudi nesvakidašnji pogled na zalazak sunca, gdje ćete provoditi opuštene večeri uz čašicu dobrog vina.
U osunčanom predjelu kuće tu je i prekrasno uređen vrt sa malenom ljetnom kuhinjom, roštiljem, garniturom i ležaljkama za dodatan odmor i uživanje s najdražima.
Svaka soba ima svoj klima uređaj, koji pruža udobnost doma kako u ljetnom, tako i u zimskom periodu.
Kuća posjeduje i parkirno mjesto, osigurano za 3/4 automobila.
Spomenuta nekretnina će svojom udobnošću, prostranošću i sofisticiranim uređenjem zadovoljiti svakog kupca, a zbog svoje lokacije daje veliku prednost ukoliko se odlučite u turističke svrhe.
Osim što Medulin nudi brojne mogućnosti za rekreaciju i zabavu, možete se odlučiti i za aktivan dan gdje možete birati između jahanja, tenisa, odbojke na pijesku i bogatog izbora vodenih sportova. Dok u večernjim satima možete birati između brojnih restorana, barova i diskoteka kojima Medulin obiluje, a za najmlađe je tu i Family park gdje oduševljenja u brojnim igrama neće faliti.
Vlasništvo je uredno, tereta nema!
Za dodatne upite stojim Vam na raspolaganju!

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga