Medulin, 2 vrhunske moderne duplex vile s bazenom na mirnoj lokaciji

MARKO POLO NEKRETNINE (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Medulin, Istarska

Telefon  095/277-7177, 098/420-363

Oglas je aktivan od 10.03.2024.
Oglas pregledan: 180 puta
Šifra oglasa: 5784174

Cijena:
717.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: vila
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 143,00 m²
Broj soba: 4
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Stanje nekretnine
  • u izgradnji
Dozvole
  • građevinska dozvola

Opširnije o oglasu

Na južnom dijelu istarskog poluotoka nalazi se naselje i općina Medulin. Dio je Istarske županije i popularno turističko odredište koje posjetiteljima nudi spoj prirodnih ljepota, kulturne baštine i rekreacijskih aktivnosti. Nalazi se 10-tak km od grada Pule, najvećeg grada u Istri. Sam Medulin poznat je po svojim pješčanim i šljunčanim plažama što ga čini popularnim mjestom za sunčanje i sportove na vodi.
Upravo u Medulinu u neposrednoj blizini centra, trgovine i škole, počela je izgradnja dvije moderne duplex vile, svaka sveukupne površine 146,43 m2 raspoređene kroz prizemlje i kat. Lokacija vila je odlična jer se nalaze na mirnoj lokaciji što budućim vlasnicima omogućuje privatnost i savršen prostor za udoban život. Vile su tlocrtno identične, te se prikazana cijena odnosi na jednu vilu. U prizemlju se nalazi ulazni hodnik/garderoba, wc, dnevni boravak + blagovaonica + kuhinja, izlaz na natkrivenu terasu, tuš, garaža. Unutarnje stubište vodi na kat gdje se nalazi jedna spavaća soba s kupaonicom, druga spavaća soba s kupaonicom i izlazom na loggiu, te treća spavaća soba s kupaonicom i garderobom.  
Na okućnici površine 150m2 je predviđen bazen veličine 30m2 koji će grijat vodu putem toplinske pumpe, s destilacijom vode i hidro masažom. Pored bazena je predviđena strojarnica od 6m2.
Oprema kuće:

Klima uređaj u svakoj sobi
Antracit stolarija
Roletne na struju
Komarnici
Kolektor za toplu vodu
Video nadzor + alarm
Video portafon
Kapija na daljinsko otvaranje
Podno grijanje
Grijanje vode putem toplinske pumpe

Svakoj vili pripada garaža te dva parkirna mjesta. Izgradnja vila je započela, a planirani završetak je ljeto 2025.godine.
Budući kupac ne plaća porez na nekretnine.
Vile su idealne za sve one koji žele odmor u mirnom okruženju, a opet imaju sve bitne sadržaje u neposrednoj blizini. Prve plaže se nalaze na oko 1,8km udaljenosti od vila.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga