MARIJA GORICA-Hrastinska prekrasna kuća 120m2(170m2)

T-TOMISLAV d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Hrastina, Marija Gorica, Zagrebačka (Pogledaj na karti)

Telefon  098/980-2505

Oglas je aktivan od 19.07.2023.
Oglas pregledan: 888 puta
Šifra oglasa: 5341039

Cijena:
150.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

MARIJA GORICA-Hrastinska prekrasna kuća 170m2 sa okućnicom 550m2 sa neuređenim tavanom i podrumom.U kuću se ulazi sa sjeverne strane kamenim stepenicama penjemo do prizemlja kuće i tu se nalaze 2 terase,idealno za odmor i kućne ljubimce i druženje u prirodi.U prizemlju se nalazi velika garaža,,soba (ured) sa posebnim ulazom za ulazak u podrum koji ima predviđen prostor za skladištenje vina.
I kat se sastoji od ulaza, dnevnog boravka, kuhinje sa blagavaonicom, dvije ostave, hodnik..zaseban wc,3 spavaće sobe sa izlaskom na prostrani balkon,dva predsoblja, te još jedna radna soba.
Potkrovlje, tavanski prostor sa ulazom na stražnjoj strani kuće gdje se nalazi terasa sa roštiljem i ograđeni vrt, mogućnost uzgoja voća i povrća.
U svim sobama nalazi se hrastov parket, prozori od hrasta,i zo stakla, ostala stolarija također od hrasta. Grijanje je centralno plinsko etažno. Fasada ima STIROPOR izolaciju koja je urađena 2019. godine te je iste godine izvršena i potpuna adaptacija kuće. Garaža,parking za 3-4 vozila. Škola, ambulanta, trgovine udaljene su od kuće oko 650 metara .Pet minuta od kuće nalazi se željeznička stanica Savski Marof. Prekrasna klima, mir,tišina, idealno za mlade obitelji i osobe koje vole prirodu. Useljenje odmah po isplati


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga