Marčana, samostojeća kuća sa garažom i lijepom okućnicom

Lokacija  Marčana, Istarska

Telefon  091/900-6656

Oglas je aktivan od 24.11.2022.
Oglas pregledan: 1038 puta
Šifra oglasa: 5121667

Cijena:
196.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 208,00 m²
Broj soba: 4
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2000
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 250,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • vlasnički list

Opširnije o oglasu

Na svega nekoliko kilometara udaljenosti od grada Pule, u nedaleko Marčane, smjestila se ova interesantna kuća koja se proteže na cca 250m2 okućnice okružene zelenilom. Tlocrtno zauzima 105m2, dijeli se na dvije etaže ukupne površine stambenog prostora cca 180m2.

Na prvom katu nalazi se spavaća soba, velika kuhinja s dnevnim boravkom koja ima izlaz na prostranu terasu s prekrasnim pogledom na prirodu i zelenilo i kupaonica, dok su se na drugom katu, ujedno i visokom potkrovlju, smjestile dvije spavaće sobe i kupaonica. Nekretnina se prodaje nenamještena, podovi su obloženi laminatom i keramikom, opremljena je PVC stolarijom.
U prizemlju kuće se smjestila natkrivena površina u funkciji parkirnog mjesta te dvije garaže, od kojih jedna već u funkciji automehaničarske radionice, no postoji mogućnost njihove prenamjene u dva apartmana, što predstavlja dodatni potencijal u poslovnom smislu.
Ova nekretnina se može koristiti i u turističke svrhe, uz dodatne adaptacije ili za cjelogodišnje stanovanje ljubiteljima prirode i ruralnog ambjenta.
Udaljenost Pula: 17km
Udaljenost zračna luka: 14km

Šifra objekta: K-523

Kontakt: Ivana Popović, [email protected], +385 91 900 6656

**Zainteresirani kupci mogu dobiti potrebne informacije o oglašenoj nekretnini i razgledati istu putem naših agenata isključivo uz prethodno potpisivanje ugovora o posredovanju o prometu nekretnina.

***Naiđete li na ovu nekretninu putem online oglasnika po nižoj cijeni od naše, ista vrijedi i za neelcon.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga