Ovaj oglas je istekao!

Mala kuća površine 77 m², Gračec, Brckovljani

Dom ekspert d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Gračec, Brckovljani, Zagrebačka

Telefon  01/2013-007

Oglas pregledan: 890 puta
Šifra oglasa: 5752173

Cijena:
45.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 77,09 m²
Broj soba: 2
Godina izgradnje: 1968
Više o nekretnini
Dozvole
  • vlasnički list
Dodatno
Grijanje
  • Peć na drva

Opširnije o oglasu

Prodaje se kuća površine 77 m² na parceli površine 863 m² u naselju Gračec, Brckovljani. Sastoji se od suterena, prizemlja i tavana.

U suterenu se nalazi spremište i toalet. Prizemlje se sastoji od dnevnog boravka s blagovaonicom iz koje se izlazi na natkrivenu terasu, kuhinje, jedne sobe i kupaonice. Prostor na galeriji iznad dnevnog boravka može se koristiti kao spavaća soba ili prostor neke druge namjene.

Osnovni dio kuće je izgrađen 1968., a dograđena je 2012. godine. Krov je izoliran, pokriven crijepom. Vanjska stolarija je dijelom drvena, na dogradnji je PVC. Fasada je klasična. Od komunalnih priključaka, kuća ima struju, za odvodnju je potrebno osigurati sabirnu jamu. Voda se koristi preko susjedovog brojila, potrebno je zatražiti priključak gradskog vodovoda. Grijanje je preko peći na drva.

Lokacija: Kuća se nalazi na lijepom i mirnom mjestu. Može se koristiti za stalno stanovanje ili kao kuća za odmor. Okruženje čine obiteljske kuće i vikendice. Trgovina, općina i osnovna škola nalaze se na udaljenosti od dva kilometra.

Snježana Čabraja
Mob. + 385 099 3601 634
E-mail: [email protected]

ID KOD AGENCIJE: 2274