Makarska kompleks luksuzna vila - pogled na more - ekskluziva

AGENCIJA AJDUK, obrt za posredovanje i promet nekretnina (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Veliko Brdo, Makarska, Splitsko-dalmatinska

Telefon  099/272-5770, 021/848-208

Oglas je aktivan od 29.09.2023.
Oglas pregledan: 440 puta
Šifra oglasa: 5472438

Cijena:
3.200.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: vila
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 1.050,00 m²
Broj soba: 8 i više
Godina izgradnje: 2016
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 1.278,00 m²
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
  • građevinska dozvola
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto
Oprema nekretnine
  • telefon

Opširnije o oglasu

U Makarskoj, predio Veliko Brdo prodaje se komplek sluksuznih vila u ukupnoj površini od 1050 m2 (svaka vila po 350 m2) na parceli od parceli od 1278 m2.
Vile se sastoje od suterena, prizemlja i kata.
Vile imaju otvoren pogled na more i otoke sa južne strane, a sa sjeverne strene se pruža prekrasan pogled na planinu Biokovo.
Cijeli kompleks je vrhunski osmišljen, okućnica je uređena i ukrašena sa mediteranskim biljem, a ispred vila sa južne strane se nalaze bazeni površine 25 m2 te vanjski roštilji.
U suterenu svake vile se nalazi veliki dnevni boravak sa kuhinjom i blagovanicom, sanitarni čvor sa perilicom za rublje, sauna sa pripadajućom kupaonicom, teretana, dvije manje prostorije koje služe kao ostava i kotlovnica.
Unutarnjim stubištem se dolazi do prizemlja gdje je i glavni ulaz u vile i gdje se nalaze automatska garžarna vrata za parking 2 vozila.
Prizemlje se sastoji od velikog dnevnog boravka, kuhinje sa blagavaonicom, kupaonice te južne terase s koje se pruža prekrasan pogled na more.
Na prvom katu se nalaze četiri spavaće sobe, svaka soba posjeduje vlastitu kupaonicu. Tri spavaće sobe posjeduju terase s kojih se pruža nesmetan pogled na more i otoke.
Kompletne vile su vrhunski građene te se prodaju sa kompletnim namještajem (hrastov parket, velike staklene stijenke, klimazitacija, podno grijanje, lift, vrhunska oprema u kuhinji, vrhunska izolacija, opremljenost u vili sa 7 televozora te wi-fi u cijelom kompleksu).
Vlasništvo je čisto 1/1 bez tereta, uporabna dozvola!
Molimo samo ozbiljne ponude, a sve ostale detalje možete dobiti u u uredu agencije.
Razgledavanje nekretnine moguće je isključivo uz potpisivanje Ugovora o posredovanju koji je temelj za daljnje radnje vezane uz kupoprodaju nekretnine, a sve u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.
Naravno, u skladu sa Općim uvjetima poslovanja naplaćuje se agencijska provizija.
 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga