LUKSUZNA VILLA SA BAZENOM U BLIZINI PULE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Loborika, Marčana, Istarska

Telefon  091/640-7000

Oglas je aktivan od 17.04.2024.
Oglas pregledan: 100 puta
Šifra oglasa: 5837526

Cijena:
780.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 280,00 m²
Broj soba: 6
Godina izgradnje: 2020
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 690,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Ova predivna vila smještena je u idiličnom selu Loborica, samo 7 km udaljena od živopisnog grada Pule. Okružena netaknutom prirodom, ova vila pruža miran i opuštajući bijeg od gradske vreve.

Sagrađena na zemljištu od 690m2, vila se prostire na impresivnih 280m2, uključujući prostrani bazen površine 50m2 i strojarnicu od 12m2. Sastoji se od prizemlja i prvog kata, s instalacijama na ravnom krovu koje omogućavaju korištenje dodatne terase s jacuzzijem, pružajući nezaboravan pogled na Pulu i okolnu prirodu.

Ova elegantna vila nudi ukupno 6 luksuznih spavaćih soba, svaka sa svojim privatnim kupatilom, te dodatna dva WC-a u prizemlju, idealna za druženje i zabavu. Dva moderno opremljena kuhinjska prostora pružaju sve što je potrebno za pripremu ukusnih obroka, dok vanjski prostor nudi dodatno mjesto za roštiljanje uz bazen.

U prostranom dnevnom boravku možete uživati u pogledu na prekrasan bazen, koji je grijan i pun slane vode, opremljen hidromasažnim funkcijama i prekrasnim slapom. Tu je i šank uz bazen, savršen za osvježenje dok se opuštate na suncu.

Vila je izgrađena 2020. godine koristeći visokokvalitetne materijale, s fasadom termoizoliranom marke Kaparol desetka. LED rasvjeta po cijeloj kući stvara ugodnu atmosferu, dok PVC stolarija s dvoslojnim staklima, komarnicima i električnim roletnama osigurava udobnost i sigurnost.

Osim toga, ova vila nudi obilje zabave i rekreacije za goste svih uzrasta, uključujući trampolin, biljar, stolni tenis i bicikl za vježbanje. Videonadzor i alarm pružaju dodatni osjećaj sigurnosti, dok ograđeno zemljište osigurava privatnost i mir.

Vila se prodaje kompletno namještena i opremljena, s četiri parkirna mjesta dostupna u dvorištu. Nekretnina trenutno nema uporabnu dozvolu, ali je u fazi dobivanja. Tijekom turističke sezone, vila je iznimno tražena za najam, pružajući izvrsne prihode.

Ova očaravajuća vila s bazenom predstavlja savršeno mjesto za uživanje u luksuznom odmoru u Istri, nudeći spoj elegancije, udobnosti i privatnosti u prekrasnom okruženju. Ne propustite priliku da postanete vlasnikom ove izvanredne nekretnine koja će vašim gostima pružiti nezaboravan boravak u ovom čarobnom kutku Mediterana.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385916407000
[email protected]
Asistent u posredovanju
Giuseppe Janko

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga