Luksuzna vila s pogledom na more za izgradnju, Maslinica (Šolta)

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Maslinica, Šolta, Splitsko-dalmatinska

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 27.04.2024.
Oglas pregledan: 48 puta
Šifra oglasa: 5850868

Cijena:
950.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 650,00 m²

Opširnije o oglasu

Luksuzna vila s pogledom na more za izgradnju, Maslinica (Šolta)

Luksuzna vila s pogledom na more za izgradnju, Maslinica (Šolta)

U ulazu u mjesto Maslinica, najpoznatija lokacija otoka Šolte, smjestila se građevinska parcela od 650 m2.

Za zemljište se razvio idejni projekt za modernu kuću s pomoćnim objektom koji služi kao vanjska kuhinja, s bazenom i parkiralištem za 3 automobila.
-- Opisani projekt je trenutno u završnoj fazi ishođenja građevinske dozvole za koju se traži investitor za kojeg će se graditi ova kuća uz posebne dogovore. --

Kuća se proteže kroz dvije etaže, gdje je prizemna etaža zamišljena kao dnevni dio, tj. dnevni boravak, kuhinja s blagovaonicom, teretana sa saunom i kupaonicom, dodatni toalet i praonica/ostava. Na gornjoj etaži smještene su četiri spavaće sobe, tri kupaonice i prostrani natkriveni balkon od 30 m2 koji nudi zadivljujuće poglede.

Dvorište je upotpunjeno bazenom od 36 m2, natkrivenom terasom i pomoćnim objektom također natkrivenim, a zamišljenim kao ljetna kuhinja. Preostali okoliš će se obogatiti mediteranskim biljem i livadom, kao i parkiralištem za 3 automobila.

Zahvaljujući blagoj elevaciji zemljišta, predivan pogled na more dostupan je već s prizemlja, dok gornji kat nudi još širu panoramu mora i prirode.

Pristup parceli je jednostavan, zahvaljujući širokoj općinskoj cesti.

Maslinica je prepoznatljivo luksuzno odredište otoka Šolte s bogatim raznovrsnim sadržajima i prekrasnom pejzažem s borovom šumom i skrivenim plažama te ga omeđuje arhipelag od sedam otočića. Tirkizno more i otok blizu Splita, Brača i Hvara što predstavlja Maslinicu kao super lokaciju za istraživanje. Otok Šolta nije previše izgrađeno mjesto pa je izrazito povoljno za obitelj i avanturiste.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga