Luksuzna vila (275 m2) - pogled na more i bazen - Kaštel

San Patrik nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Kaštel Sućurac, Kaštela, Splitsko-dalmatinska (Pogledaj na karti)

Telefon  099/217-2314

Oglas je aktivan od 07.08.2023.
Oglas pregledan: 536 puta
Šifra oglasa: 5367441

Cijena:
1.000.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: vila
Broj etaža: više katnica
Stambena površina: 275,00 m²
Broj soba: 5
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2023
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Stanje nekretnine
  • u izgradnji
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola

Opširnije o oglasu

Predstavljamo luksuzno naselje s deset vila smješteno u okolici Splita, u naselju Kaštel Sućurac, 1.5 km od mora i marine Kaštela, s otvorenim pogledom na more. Kompleks se nalazi na mirnoj lokaciji, 10 minuta vožnje od splitskog aerodrom i u blizini svih društvenih sadržaja.
 
Vila tipa A sastoji se od prizemlja, kata i krovne terase. U prizemlju se nalazi dnevni boravak sa blagavaonom i kuhinjom, wc, praonica, ostava, hodnik, terasa i vanjski bazen. Na katu su smještene 4 spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom te balkon, dok su na krovnoj terasi smješteni sunčalište, lounge, blagovaonica i vrt.
 
Vrhunska gradnja i luksuzno uređenje te strateška lokacija, uz blizinu prekrasnih plaža i čistog mora čine ove vile savršenom investicijom i mjestom za odmor. Kompleks se nalazi u srednjoj Dalmaciji, 15 minuta od grada Splita, 12 minuta od splitskog aerodroma, 25 minuta od autoceste A1 (izlaz Prgomet), u blizini su i tri nacionalna parka (Kornati, Krka i Mljet) te predivni otoci (Čiovo, Brač, Hvar, Šolta, Vis).
 
Kaštel Sućurac je jedan od sedam Kaštela između Trogira i Splita. Plaže kaštelanske rivijere nadovezuju se u nizu od 6 kilometara neprekinutih uvala i kupališta zaklonjenih hladovinom borova i tamarisa. Svojim ljepotama ovo je područje od pamtivijeka privlačilo ljude, od starogrčkih pomoraca, rimskih patricija, hrvatskih kraljeva i vladara, vrijednih voćara i povrtlara do suvremenih turista. Tu su se u antičko doba gradili ljetnikovci, mnoge kuće su sagrađene od starog materijala te se i danas vide ulomci građevinskih ukrasa, nadgrobnih spomenika i natpisa zazidani u kuće mještana. U Kaštel Sućurcu se nalazi najstarija obrambena kula koja je dodatnim zahvatima postala naselje uz more.
 
Vila tipa B – ukupna površina 275 m2 (4 spavaće sobe + 4 kupaonice + dnevni boravak) + 2 terase + krovna terasa (125 m2) + vanjski bazen + dvorište sa 4 parkirna mjesta = 1.000.000 EUR
 
Vlasništvo je 1/1, bez tereta.
Datum useljenja: Q1/2025
Mogućnost kupnje kreditom banke.
www.sanpatrik.eu


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga