Luksuzna nova kuća s bazenom na mirnoj lokaciji

Bonum nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Šibenik - Okolica, Šibensko-kninska

Telefon  095/750-5763, 022/644-555

Oglas je aktivan od 02.02.2023.
Oglas pregledan: 926 puta
Šifra oglasa: 5180754

Cijena:
420.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: dvokatnica
Stambena površina: 185,00 m²
Broj soba: 5
Godina izgradnje: 2022
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 300,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
  • Roštilj

Opširnije o oglasu

Prodaje se nova luksuzna kuća s bazenom na mirnoj lokaciji u Martinskoj pored Šibenika. Kuća je u naravi dvojni objekt i prostire se na dvije etaže: prizemlja i kata, dok u dvorišnom dijelu se nalazi lijepo uređena okućnica i bazen. Kuća ima odličan raspored prostorija te je projektirana na način da dvorišni dio svake kuće ima veliku okućnicu te potpunu intimu i privatnost. Svaki detalj ovih kuća je brižno osmišljen i dizajniran kako bi budući vlasnici imali potpuni luksuz i komfor za odmor ili stanovanje tijekom cijele godine.

U prizemlju kuće se nalazi ulazni hodnik iz kojeg se dolazi do velikog dnevnog boravka otvorenog tipa s kuhinjom i blagovaonicom u jednoj cjelini iz kojeg se izlazi na natkrivenu terasu i dvorišni dio kuće koji s vanjske strane ima ljetnu kuhinju, zatim kupaonica, spremište i jedna spavaća soba. Unutrašnjim stepenicama se dolazi na kat kuće u kojem se nalaze još tri komforne spavaće sobe, od kojih jedna ima vlastitu kupaonicu i garderobni dio, zatim još jedna kupaonica. Iz spavaćih soba se izlazi na natkrivenu terasu 21,42 m2 dok nenatkriveni dio terase ima 3 m2.

U dvorištu kuće dominira bazen i lijepo uređena okućnica hortikulturom i mediteranskim biljem dok je s druge strane predviđen prostor za dva parkirna mjesta. Kuća je u procesu gradnje, radi se prema najvišim standardima i okvirni završetak radova je kraj 2022. godine.

Nekretnina predstavlja savršenstvo za kupce sa stilom koji žele luksuz te odmor i stanovanje na mirnoj lokaciji. Do Jadrije i lijepih plaža kuća je udaljena nekoliko minuta vožnje automobilom. Lokacija je odlično prometno povezana, nalazi se blizu autoputa dok je do aerodroma u Splitu ili Zadru udaljeno oko 50 minuta. Šibensko područje je jedno od najatraktivnijih turističkih destinacija i nalazi se u blizini dva nacionalna parka Krka i Kornati, poznato je po prekrasnim plažama, šetnicama, zatim brojnim kulturnim, zabavnim i sportskim sadržajima te bogatom gastronomskom ponudom.


ID KOD AGENCIJE: 551

Bonum nekretnine
Mob: 095 750 5763
Tel: 022 644 555
E-mail: [email protected]
www.bonum-nekretnine.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga