LUKSUZNA MODERNA KUĆA NA ODLIČNOJ POZICIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  091/572-3281

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 213 puta
Šifra oglasa: 5795445

Cijena:
850.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 255,00 m²
Broj soba: 4
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: A+
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 550,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 2
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija

Opširnije o oglasu

Poreč je grad na zapadu Hrvatske smješten na zapadnoj obali poluotoka Istre.

Zbog svog izvanrednog geografskog položaja, danas je jedan od najjačih turističkih centara u Hrvatskoj. Grad prelijepih kulturno-povijesnih spomenika, primjerne hortikulturne uređenosti i čistoće, svakovrsnog smještaja i bogate ugostiteljsko-turističke ponude, posebno sportsko-rekreacijske, najčešća je meta europskih turističkih putnika u Hrvatsku.Pješačke staze slijede obalu na sjever i jug iz grada, i odvest će vas do brojnih stjenovitih i šljunčanih plaža.

Prodaje se luksuzna, novoizgrađena moderna kuća sa bazenom, na mirnoj lokaciji u okolici Poreča.Kuća se sastoji od podruma, prizemlja i prvog kata sveukupne površine: 255,21 m2.

U podrumu se nalazi sauna s tušem, mala kućna teretana te lounge prostorija, malo spremište ili se po željama kupca prostor u podrumu može pretvoriti u igraonicu ili vinoteku.

Prizemlje je suvremeni prostor čiji raspored uključuje kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak sa velikim staklenim stijenama kako bi što više sunčeve svjetlosti moglo doprijeti u prostor. Sa prizemlja izlazi se na natkrivenu terasu, koja je idealna za druženja uz kamin .
Unutrašnje stepenice vode na prvi kat gdje se nalaze četiri prostrane spavaće sobe, svaka sa svojom privatnom kupaonicom.

Na potpuno ograđenom dvorištu nalazi se bazen površine od 29 m2, prostor za sunčalište, i odmor.

U vlasništvu su dva parkirna mjesta do kuće. Nekretnina se gradi od visokokvalitetnih građevinskih materijala sa podnim grijanjem u čitavom prizemlju te svim kupaonicama. Kuće su klimatizirane te je opremljena ALU stolarijom. Kupnja po principu "ključ u ruke", kompletno dovršena i useljiva, bez namještaja.

Kraj izgradnje predviđen je za proljeće 2024 godine. Provjereni Investitor ima već veliki broj uspješnih projekata u okolici koji se mogu razgledati i poslužiti za preporuku.

Nekretnina u potpunosti odiše svim modernim luksuzom potrebnim za odmor ili u funkciji luksuznog turizma. Ovo je jedinstvena prilika da se postane vlasnikom prekrasne kuće te uživate u svim prednostima koje ovakva nekretnina nudi.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:

+385915723281
[email protected]
KARMEN CETINA
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga