Lika, Ranč za konje površine 3700m2, Otočac

Dom ekspert d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Podum, Otočac, Ličko-senjska

Telefon  01/2013-007

Oglas je aktivan od 14.02.2024.
Oglas pregledan: 282 puta
Šifra oglasa: 5739956

Cijena:
295.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 64,00 m²
Broj soba: 3
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 3.627,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 1
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Vrtna kućica
  • Roštilj
Dodatno
Garaža
  • Garaža
Oprema nekretnine
  • ISDN
  • ADSL

Opširnije o oglasu

Na prodaju je ranč za konje ukupne površine 3700 kvadratnih metara, smješteno u blizini grada Otočca. Glavni dragulj ovog posjeda je nedavno adaptirana kuća približne površine 70 kvadrata. Osim kuće, na imanju se nalazi niz dodatnih sadržaja koji čine ovu nekretninu pravim rajem za ljubitelje prirode, ruralnog života kao i zaljubljenike u lov i ribolov.

Imanje trenutno služi kao privatni ranč koji sadrži manju konjušnicu za tri konja, alatnicu, dva manja pašnjaka, te arenu za lonžiranje veličine 18x18 metara s vrhunskom podlogom za drenažu. Na imanju se također nalazi i stara kamena cisterna za vodu te garaža i prostorija za skladištenje sijena.

Kuća za stanovanje sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, manjeg dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom i dvije spavaće sobe na katu.

Iznad garaže smješten je studio apartman koji je idealan za goste ili iznajmljivanje. Također, na zemljištu su prisutne još jedna manja starija kuća te dvije ruševine, koje predstavljaju izvrsnu priliku za izgradnju dodatnih objekata u svrhu turizma ili sličnih aktivnosti.

Imanje se nalazi u prekrasnoj dolini s nevjerojatnim pogledom na Velebit. Nalazi se na samo 10 minuta vožnje od grada Otočca, lokacija je poznata po lovu i ribolovu zahvaljujući blizini rijeke Gacke te okolnih lovnih područja. Plitvička jezera, kao i najbliža morska obala, udaljena su približno 50 km. Ovo je prilika za one koji sanjaju o mirnom životu na selu, okruženi netaknutom prirodom i idiličnim krajolicima.

KONTAKT:
Lorenzo Vinković
Tel: +385 1 2013 007
Mob: +385 95 371 0020
Mail: [email protected]


ID KOD AGENCIJE: 2269

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga