LEGALIZIRANI OBJEKT SA POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Peroj, Vodnjan, Istarska

Telefon  091/640-7000

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 498 puta
Šifra oglasa: 5795457

Cijena:
100.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 467,00 m²
Broj soba: 2
Godina izgradnje: 2015
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola

Opširnije o oglasu

Naselje Peroj, smješteno na jugozapadnoj obali južne Istre s prekrasnim pogledom na Fažanski kanal i Brijunski arhipelag, udaljeno je desetak kilometara od 3000 godina stare Pule i pet kilometra od Vodnjana.

Na prodaju je predivna prizemna kuća smještena na mirnom i naseljenom mjestu, udaljena 900 metara od Peroja. Kuća ima 50m2, i kao šta se vidi na slikama potrebno je dodatno ulaganje, kako bi se dovršili radovi. Na zemljištu koje je sveukupne površine 467m2, i koje je pravilnog oblika, nalaze se četri masline od kojih se može proizvoditi domaće maslinovo ulje.

Unutrašnjost kuće predstavlja otvoreni prostor bez pregradnih zidova, pružajući novom vlasniku slobodu da stvori vlastiti unutarnji raspored prema vlastitim željama i potrebama. Drvena stolarija i već spojena voda pružaju osnovne pogodnosti, dok se električna energija nalazi na samom zemljištu, omogućavajući jednostavno povezivanje.

Postoji mogućnost prenamjene krova u ravan krov, što bi omogućilo nevjerojatan pogled na more. Iako more već sada može biti vidljivo s parcele, prelaskom na ravan krov stvorio bi se idiličan i neopisiv pogled na rajsku ljepotu Jadranskog mora.

Ovo zemljište je ograđeno ogradom, pružajući privatnost i sigurnost. S obzirom na njegov potencijal, ova nekretnina nudi izvrsne mogućnosti za personalizaciju i prilagodbu, čime se stvara idealno okruženje za udoban život ili uživanje u ljetnim mjesecima. Bilo da tražite dom za sebe ili želite investirati, ova kuća ima izvanredan potencijal koji čeka da bude iskorišten.

Nemojte propustiti priliku da posjedujete ovu čarobnu kuću na tako prekrasnoj lokaciji. Ukoliko želite više informacija ili dogovoriti razgledavanje, slobodno nas kontaktirajte.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:
+385916407000
[email protected]
Asistent u posredovanju
Giuseppe Janko

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga