Kvalitetna moderna vila s panoramskim pogledom na more

Casa De Mar Nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Crikvenica, Primorsko-goranska

Telefon  098/973-6012, 051/633-700

Oglas je aktivan od 27.02.2024.
Oglas pregledan: 204 puta
Šifra oglasa: 5759803

Cijena:
995.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 280,00 m²
Broj soba: 6
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2024
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 600,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Garaža
  • Natkriveno parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

Prekrasna moderna vila površine 280 m2 nalazi se na mirnoj lokaciji u Crikvenici 900m od mora s prekrasnim panoramskim pogledom na more i Kvarner.

Unutrašnjost vile sastoji se od tri etaže povezane unutarnjim stepenicama, te jednog apartmana u prizemlju s dvije spavaće sobe i zasebnim ulazom.

Ulaz se nalazi na gornjoj etaži gdje je smješten prostrani dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, mala kupaona i prekrasna terasa od 30 m2 s koje se pruža predivan panoramski pogled. Unutarnjim stepenicama spuštamo se na srednju etažu na kojoj je smještena master spavaća soba s vlastitom kupaonicom, garderobom i izlazom na terasu s bazenom, dvije dodatne spavaće sobe također s izlazom na terasu i jedna kupaonica. Na najdonjoj etaži vile smješten je apartman sa dvije spavaće sobe i zasebnim ulazom te dodatan prostor koji se može koristiti kao fitness, sauna, konoba, vinski podrum i slično.

Nekretnina se prodaje sa namještenom i opremljenom kuhinjom u villi i u apartmanu, kaminom u dnevnom boravku, 8 klima uređaja te sa svim sanitarijama i rasvjetnim tijelima.

Objekt je građen vrhunskim materijalima i ugrađena oprema je visoke kvalitete, uključujući aluminijsku stolariju s troslojnim staklom s posebnim premazom koji omogućuje mali prijenos topline, električne podizače roleta, komarnike, termoizolaciju i talijansku keramiku prve klase.

Ova nekretnina se smjestila na mirnoj lokaciji, udaljena par minuta vožnje od centra grada, plaže, restorana i ostalih sadržaja, čineći je idealnom za osobnu uporabu ili iznajmljivanje tijekom turističke sezone.

Prostrana okućnica od 600 m2 sadrži vanjski bazen, sunčalište i natkrivenu terasu koji pružaju prostor za odmor, pripremu hrane i uživanje. Na okućnici su smještena 2 nenatkrivena i 2 natkrivena parkirna mjesta sa pripremom za punionicu elektro automobila.

Luksuz, udobnost i spektakularni pogled na more čine ovu vilu savršenim domom bilo za život ili za najam turistima.

SAŽETAK:
-stambena površina 280 m2
-okućnica 600 m2
-5 spavaćih soba
-3 kupaonice
-bazen
-4 parkirnih mjesta
-novogradnja


Crikvenica je najveći grad na istoimenoj rivijeri. Mjesto je blizu raznih prometnih točaka i zračne luke, tako da je lako doći do njega.
Posebnosti Crikvenice, osim položaja, su: prekrasne plaže, ljubazni ljudi, mogućnosti izleta, gastronomija, sportske aktivnosti, znamenitosti, spomenici i bogata kulturna ponuda.
Posljednja spomenuta kultura posebice je posebna jer se u njoj tijekom ljetnih mjeseci održavaju brojni koncerti, izložbe i predstave.
Selce i Dramalj, iako znatno manji, po ljepoti nimalo ne zaostaju Crikvenici. Tamo ćete također pronaći dobar izbor aktivnosti za slobodno vrijeme i prekrasne male plaže na kojima možete uživati ​​u suncu i moru.



ID KOD AGENCIJE: HA1106

CASA DE MAR NEKRETNINE d.o.o.
Mob: +385 98 973 6012
Tel: +385 51 633 700
E-mail: [email protected]
www.casademar.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga