Kuća, Zagreb, Savski gaj, MODERNA I LUKSUZNA KUĆA, 391.00 m2

Loreta usluge d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Savski gaj, Novi Zagreb - Zapad, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  01/3866-844, 098/915-5643

Oglas je aktivan od 06.03.2024.
Oglas pregledan: 213 puta
Šifra oglasa: 5774951

Cijena:
720.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 391,70 m²
Broj soba: 6
Godina izgradnje: 2010
Više o nekretnini
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
  • građevinska dozvola
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto
Oprema nekretnine
  • telefon

Opširnije o oglasu

Na prodaju prekrasna, moderna, luksuzna kuća, 349,10 m2, Savski gaj.Sastoji se od podruma, visokog prizemlja i kata.
 
Površina:Podrum 76 m2Prizemlje 148,60 m2Kat 124,50 m2Garaža 42,60 m2Ukupno: 391,7 m2
 
U podrumu je uređen mini-spa sa jacuzzijem i saunom. Tu su još i WC, tuš, vešeraj te vinoteka. Sve je podređeno maksimalnom opuštanju.U visokom prizemlju je lijepi, prostrani ulazni hodnik. S lijeve strane vodi u zasebnu sobu i izdvojeni WC, a s desne u kuhinju sa ostavom i komforan dnevni boravak sa blagovaonicom. Iz dnevnog boravka se izlazi na svijetlu, popločenu terasu. Ulazni hodnik sa dnevnom sobom povezuje elegantna čitaonica.
Na katu su u jugoistočnom dijelu kuće kupaonica, spavaća soba te udoban dnevni boravak sa kuhinjom sa kojeg se izlazi na balkon. U sjeverozapadnom dijelu je odvojen hodnik koji vodi u glavnu spavaonicu, malu oazu opuštanja sa pripadajućim WC-om, kupaonicom, garderobom i malim balkonom.
 
Sve prostorije su potpuno namještene i uređene kombinacijom visoko-kvalitetnog namještaja po mjeri i biranih ekskluzivnih komada. Prostor je svijetao, prostran i pruža maksimalnu udobnost. Prodaje se potpuno namješten.
 
Kuća ima dvostruko, hidro i toplinski izolirano armirano-betonsko krovište na tri vode, nagiba 6%. Pokriveno je aluminijskim pločama austrijskog proizvođača sa garancijom od 40 godina.Debljina vanjskih zidova je 25 cm sa dodatnih 10 cm Baumit izolacije.Kanalizacija ima osiguranje od povratne vode.Vanjska stolarija je kombinacija ALU izvana - drvo iznutra sa trostrukim IZO staklom.
Izvrsna ulazna vrata su širine 160 metara.Sva unutrašnja stolarija je od jasena i rađena je po mjeri. Parket je također jasen, a istim je drvom obloženo i stepenište.Dio prostora je obložen prvoklasnom keramikom koja je u sanitarnim prostorijama položena do stropa.Grijanje je plinsko etažno centralno. Radijatori su belgijskog proizvođača, sa ventilatorima.
 
Poseban ugođaj i toplinu stanarima pruža ugrađeni kamin na drva.Za toplu vodu ugrađen je poseban rezervoar kapaciteta 100 litara.Šest prostorija je opremljeno klima-uređajem.Kuća ima ph kontrolu vode.Strop je spušten, te je ukupno 280 rasvjetnih tijela. Struja je trofazna.Portafonom je omogućena interna komunikacija sa većinom prostorija u kući.
 
Internet je optički, a uvedene su i dvije telefonske linije.Nekretnina je osigurana alarmom.Kuća ima četverostranu orijentaciju. Pročelje je okrenuto na jugozapad.Ima lijepu, uređenu okućnicu, 289 m2, na kojoj je smještena i pomoćna zgrada sa dvije garaže, 41 m2.Na okućnici su još četiri vanjska parkirna mjesta.Na izvrsnoj je lokaciji. Ulica je mirna, a prometno odlično povezana. U blizini je Zagrebački Rotor.U naselju je sve potrebno za obiteljski život: škole, banke, ljekarne, trgovine, ugostiteljski objekti…Nedaleko je i Arena centar.Prekrasna nekretnina sa minimalnim ulaganjem na izvrsnoj lokaciji. Ne propustite pogledati!
 
Za sva pitanja kontakt telefon 098 / 915 - 5643 ( Ivan )
 
LORETA NEKRETNINELoreta Usluge Office: Tel: 01 / 3866 - 844Zagrebačka avenija 100a, 10 000 Zagrebwww.loreta-nekretnine.com


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga