Kuća: Vrbovec, 640.00 m2 (prodaja)

ARHITEKTURA DOXAT d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vrbovec, Zagrebačka (Pogledaj na karti)

Telefon  095/513-7937

Oglas je aktivan od 12.04.2024.
Oglas pregledan: 390 puta
Šifra oglasa: 5830468

Cijena:
100 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 640,00 m²

Opširnije o oglasu

Vrbovečki je kraj lijepo, brežuljkasto-valovito područje, koje u sjevernom i sjeverozapadnom dijelu zahvaća kalničko prigorje, a u južnom i jugoistočnom postupno prelazi u ravničarski dio u kotlinama Lonje, Glogovnice i Česme. Vrbovečko područje, koje zahvaća ukupno 520 četvornih kilometara površine, čine grad Vrbovec, te općine Dubrava, Farkaševac, Gradec, Preseka i Rakovec s pripadajućim naseljima, s ukupno oko 30.000 stanovnika.

Grad Vrbovec na magistralnoj je cestovnoj prometnici Zagreb – Vrbovec – Bjelovar i Vrbovec – Križevci – Koprivnica, te željezničkoj pruzi Zagreb – Dugo Selo – Koprivnica – Budimpešta. U samom gradu živi oko 5000 stanovnika. Vrbovec je gospodarsko, trgovačko, upravno i administrativno središte ovog područja. Ostala su naselja pretežno ruralnog karaktera, s većim udjelom poljoprivrednog stanovništva.'
Okolica Vrbovca idealno je mjesto ako želite živjeti u prirodi, a biti nadomak sadržajima koje nudi Zagreb.

Kuća koju vam nudimo u ovom prekrasnom području idealna je za veliku obitelj koja želi i treba privatnost. Velika okućnica nudi diskreciju, zelenilo pruža poseban ugođaj, a prostrane terase poseban prostor za druženja.

Organizirana kao obiteljska kuća, na dva kata ova luksuzna ljepotica ima čak 7 soba, kuhinju, ostavu, 2 dnevna boravka, blagovaonu, 2 kupaone, 1 wc, vešeraj, garažu dovoljno veliku za 2 suv vozila. U blizini se nalaze osnovna škola i vrtić.

Ova nekretnina idealna je i kao investicija za najam.

Cijena na upit.


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga