Kuća, Vitaljina, Konavle, 400.00 m2

Loreta usluge d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vitaljina, Konavle, Dubrovačko-neretvanska (Pogledaj na karti)

Telefon  01/3866-844, 098/915-5643

Oglas je aktivan od 06.03.2024.
Oglas pregledan: 279 puta
Šifra oglasa: 5774948

Cijena:
350.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 400,00 m²
Broj soba: 6
Godina izgradnje: 1982
Više o nekretnini
Stanje nekretnine
  • potrebna adaptacija
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
  • građevinska dozvola
Dodatno
Garaža
  • parkirno mjesto

Opširnije o oglasu

Na prodaju prostrana katnica s velikom okućnicom, Vitaljina.Kuća je ukupne površine cca 400 m2.Izgrađena je 1982. godine.
 
Sastoji se od prizemlja i kata.
 
Svijetli, popločani atrij vodi do lijepih kamenih stepenica za kat.Desno je ulaz u prizemni dio koji je u roh bau varijanti. Trenutno služi kao veliko spremište. Ima potencijala za uređenje lijepog stambenog prostora s izlazima na veliku vrtnu terasu pred kućom koju zasjenjuje bogata vinova loza.
 
Kat je uređen za stanovanje. Prodaje se namješten. Renoviran je 1993. godine i funkcionalan je u postojećem stanju. Adaptacijom bi se prostor osuvremenio, ali to nije neophodno.
 
Sastoji se od odmorišta sa izlazom na prekrasnu, veliku, natkrivenu terasu s pogledom na okolni pejzaž. Tu su još i hodnik, kuhinja s blagovaonicom, dnevni boravak, četiri spavaće sobe, dvije kupaonice i balkon na koji izlaz imaju dnevni boravak i dvije spavaće sobe.Stolarija je u prizemlju drvena, a na katu je kombinacija drva (unutrašnji dio) i ALU (vanjski dio) sa griljama.
 
Prostor je udoban. Orijentiran je na istok i zapad te mu ne nedostaje sunca i dnevnog svjetla.
 
Ljetne vrućine ublažava klima, a grijanje je na struju ili drva.U kvadraturu kuće uključena je i garaža za jedan automobil. Pred kućom je nekoliko nenatkrivenih parkirnih mjesta.Prednji vrt je uz asfaltirani prilazni put.
 
Parcela je ukupne površine 2182 m2 te okućnica okružuje kuću. Većim se dijelom pruža prema zapadu. Kombinacija je betonskih terasa, stabala, kamenjara i crvenice sa pomoćnim sadržajima (sušilo za veš, roštilj, malo vrtno spremište…)
 
Do plaže Vitaljina je nekih 5,5 kilometara, a do mora 500-tinjak metara zračne linije.
 
Za one koji ne znaju, Vitaljina je najjužnije hrvatsko naseljeno mjesto, dio općine Konavle. Smješteno je dublje na kopnu. Dio uz more krasi prekrasno djelo prirode, nekoliko kilometara dug kameni greben na kojem se od pamtivijeka lome valovi uzburkanog mora. Uz njega su ovom primorju svojstvene zimzelene šume, šikare i makija, a golet je prošarana niskim zelenim pokrovom koji izvrsno podnosi uvjete vjetra, posolice i suše.
 
Vrlo idilična, mirna lokacija i nekretnina sa velikim potencijalom. Nekretnina se može zamijeniti ukoliko klijentu odgovara, isto tako bi se mogla adaptirati u svrhu staračkog doma. Svakako pogledajte!
 
Za sva pitanja kontakt telefon 098 / 915 - 5643 ( Ivan )
LORETA NEKRETNINELoreta Usluge Office: Tel: 01 / 3866 - 844Zagrebačka avenija 100a, 10 000 Zagrebwww.loreta-nekretnine.com


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga