Ovaj oglas je istekao!

Kuća: Velika Barna, višekatnica, 264.93 m2 (prodaja)

ABILIA d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Velika Barna, Grubišno Polje, Bjelovarsko-bilogorska (Pogledaj na karti)

Telefon  091/281-7664

Oglas pregledan: 3078 puta
Šifra oglasa: 4968062

Cijena:
10.500 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: više katnica
Stambena površina: 264,93 m²
Broj soba: 7
Godina izgradnje: 1980
Više o nekretnini
Dozvole
  • vlasnički list

Opširnije o oglasu

Predmetna se kuća nalazi u zapadnom dijelu mjesta Velika Barna, koje se nalazi između Grubišnog Polja i Velikog Grđevca. Kuća se nalazi sa južne strane pristupne prometnice, dok se dio zemljišta nalazi sa sjeverne strane prometnice. Parkiranje nije moguće na parceli uz kuću jer nije izveden prijelaz preko jarka uz cestu.
Slobodnostojeća nedovršena kuća pravokutnog tlocrta i katnosti Po + Pr + Kat + Tav. Tlocrtna površina kuće (markica) prema izmjeri iznosi cca 101,00 m2, izgrađenost parcele je mala cca 13% (bez gospodarskih građevina koje su ruševne). Prizemlje je većim djelom dovršeno, dok je na katu izvedena konstrukcija. Kuća ima ulaz u razini prizemlja sa zapadne strane preko natkrivenog trijema. U prizemlju se nalazi ulazni trijem, tri sobe, kuhinja, kupaonica i hodnik sa stubištem. Na katu su četiri sobe, kupaonica, hodnik sa stubištem, te dva balkona. Na tavanu je spremište. Raspored prostorija u podrumu je nepoznat.
Budući da kuća nije dovršena, nije poznat konačan raspored prostorija, postoji mogućnost dovršenja s dvije stambene jedinice, no sa zajedničkim ulazom i stubištem za kat i tavan.
Instalacije: električna energija (nije aktivan priključak)
Kuća ima energetski certifikat razred G.
Nema agencijske provizije.Informacije o nekretnini mogu se dobiti na brojeve telefona +385 91 170 5152, e-mail: [email protected] svakim radnim danom od 08,00 - 16,00 sati, Abilia d.o.o. Rovinj.
*Fotografije su informativnog karaktera i ne moraju opisivati aktualno stanje nekretnine. Inventar vidljiv na fotografijama i prisutan u prostoru ne mora biti dio kupoprodajne cijene.