Ovaj oglas je istekao!

Kuća u mirnom naselju Birina s prekrasnim pogledom na jezero (prodaja)

Lokacija  Ploče, Dubrovačko-neretvanska (Pogledaj na karti)

Telefon  098/908-0129

Oglas pregledan: 168 puta
Šifra oglasa: 5854250

Cijena:
550.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća kuća
Broj etaža: višekatnica
Stambena površina: 413,00 m²
Broj soba: 3
Tip gradnje: novogradnja
Godina izgradnje: 2012
Ulica: Biokovska
Kućni broj: 41
Više o nekretnini
Stanje nekretnine
  • potrebna adaptacija
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Okućnica
  • vrt

Opširnije o oglasu

Prodaje se kuća udaljena samo 0,4 km od centra grada, smještena uz obalu slikovitog jezera Birina koja pruža nevjerojatan panoramski pogled iz prostorija dnevnog boravka i spavaće sobe. Kuća se sastoji od prizemlja, visokog prizemlja i dva raskošna kata te sadrži tri stana, od kojih je jedan odmah useljiv. Ostatak kuće je u roh-bau stanju, pružajući vam mogućnost prilagodbe i personalizacije prema vašim željama i potrebama.

Ova idila uz jezero smještena je u mirnom okruženju, gdje se osjećate kao u oazi mira okruženi pticama i patkama. Kuća nudi brojne mogućnosti za turizam, lov, ribolov i poduzetništvo, dok jezero Birina povezano s morem otvara vrata za raznolike aktivnosti i poslovne prilike. U neposrednoj blizini se nalazi ušće rijeke Neretve i Baćinska jezera, dok su Makarska, Mostar i Dubrovnik udaljeni samo sat do sat i pol vožnje.

U prizemlju se nalazi prostrana garaža s automatskim vratima, kao i ostave i spremište. Stan na visokom prizemlju ima neto površinu od 50m2 i sastoji se od spavaće sobe, kuhinje, dnevnog boravka te kupaonice.

Na prvom katu se nalazi dvoetažni stan koji je odmah useljiv te je prepun sunčeve svjetlosti tokom cijelog dana. Na prvoj etaži nalazi se prostrani dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica, jedna manja spavaća soba, kupaonica s WC-om i terasa. Stepenice iz dnevnog boravka vode na drugu etažu na kojoj se nalaze dvije spavaće sobe te prostrana kupaonica s WC-om. Također se tu nalazi izlaz koji vodi na drugi kat tj. isti stan koji je u roh-bau stanju.

Kupnja ovog objekta budućem vlasniku garantira odličnu investiciju bilo za komforno življenje, odmor ali i bavljenje turizmom!

Za više informacija ili pregled nekretnine nazovite na broj 00385 98 908 0129 ili 00385 91 227 9853