KUĆA SA ŠEST APARTMANA 400 m OD MORA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  098/323-390, 097/683-3743

Oglas je aktivan od 19.03.2024.
Oglas pregledan: 112 puta
Šifra oglasa: 5795438

Cijena:
920.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 398,00 m²
Broj soba: 8 i više
Godina izgradnje: 2003
Energetski certifikat: B
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 7+
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija

Opširnije o oglasu

Fažana je prelijepo malo ribarsko mjesto koje se nalazi na jugozapadu Istre vizavi Nacionalnog parka Brijuni, te u zadnjih nekoliko godina slovi kao jedna od top turističkih destinacija u Hrvatskoj, samim time mami veliki broj posjetitelja, a isto tako je pogodno za investicije sa kratkim vremenskim povratom.

Upravo u sklopu općine Fažana nalazi se ova izuzetno rentabilna apartmanska kuća sa šest apartmana. Sveukupna površina stambene površine jeste 391 m2sa okućnicom od 180m2. Udaljenost do mora je 400 metara. Kuća se prostire na tri etaže, prizemlje, prvi i drugi kat. U prizemlju stambene kuće nalaze se tri apartmana. Prvi apartman je površine oko 38 m2 i u njemu se nalaze kuhinja sa dnevnim boravkom i prostorom za rućavanje, spavaća soba i terasa. Drugi stan je površine oko 45 m2 i sa istim prostorijama kao i prethodni. I stan tri površine 56 m2 posjeduje dvije spavaće sobe, kuhinju sa prostorom za ručavanje i dnevnim boravkom i dvije kupaonice i terasa. Osim stanova u prizemlju se nalazi i prostorija namjenjena za pranje rublja
Na prvom katu se nalaze dva apartmana, jedan je površine oko 64 m2 i drugi oko 75 m2 te se u svakom od njih nalaze po dvije spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom, kuhinja sa prostorom za ručavanje i dnevnim boravkom i terasa.
Na drugom katu je šesti apartman koji se sastoji od dvije spavaće sobe, kupaonice, kuhije sa prostorom za ručavanje i dnevnim boravkom.
Svaki apartman je opremljen PVC stolarijom sa pet komora, ugrađenim komarnicima i roletama, protuprovalnim vratima, unutarnjim i vanjskim Mitsubishi jedinicama klima uređaja, kreveti su od hrasta sa visokokvalitetnim madracima. Fasada je demit 5 cm debljine. Svaki apartman ima svoj zasebni osigurač.
Dvorište je pomno održavano te se u vanjskom dijelu kuće nalazi ostava, stol za stolni tenis, nadstrešnica sa kaminom, vanjskom ljetnjom kuhinjom što sve zajedno upotpunjuje boravak u apartmanima. Kuća ima šest parking mjesta te mogućnost za parkiranje još tri vozila.Nekretnina se prodaje namještena i kategorizirana za najam i bavljenje ugostiteljskom djelatnošću.

Navedena nekretnina predstavlja izuzetno atraktivnu investiciju budućem kupcu u smislu višestambene nekretnine za više obitelji, jer je pogodna obzirom na svoju površinu, lokaciju, blizinu prvih plaža, restorana, dućana, škole, vrtića itd, ali predstavlja veoma zanimljivu nekretninu budućem vlasniku u svezi a isto tako i za bavljenja ugostiteljskom djelatnošću sa već uhodanim poslom iznajmljivanja te brzom povratu investicije.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:
+385 97 6833 743
[email protected]
Kruna Petrović
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga