KUĆA SA PREKRASNIM POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  091/590-1780

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 288 puta
Šifra oglasa: 5796840

Cijena:
330.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: u nizu
Stambena površina: 82,00 m²
Broj soba: 1
Godina izgradnje: 1980
Više o nekretnini
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Dodatno
Grijanje
  • Klimatizacija

Opširnije o oglasu

Fažana je općina smještena na prekrasnom istarskom poluotoku, nedaleko od očaravajućeg Nacionalnog parka Brijuni. Sa svojom šarmantnom atmosferom, kristalno čistim morem i bogatom kulturnom baštinom, Fažana nudi ugodno utočište posjetiteljima koji traže savršen spoj opuštanja i istraživanja. Fažanski stari grad osvaja uskim uličicama, živopisnim zgradama i povijesnim znamenitostima. Prošećite šetnicom uz obalu, kojom se nižu ugodni kafići i riblji restorani, gdje možete uživati u gastronomskim delicijama regije, uključujući svježu ribu i lokalno proizvedeno maslinovo ulje i vino.

Upravo u Fažani u neposrednoj blizini mora se nalazi ova kuća sveukupne površine 82m2. Što omogućuje jednostavan pristup prekrasnim plažama te prekrasan pogled na more. Kuća se prostire na 3 etaže (prizemlje, 1. kat, 2. kat).
U prizemlju na ulazu u kuću se nalazi kuhinja, blagovaona te kupaona. Sve je opremljeno modernim kućanskim aparatima. Dizajn besprijekorno spaja rustikalni šarm sa suvremenom elegancijom, pružajući udoban i moderan životni prostor.
Uputimo li se prekrasno uređenim stepenicama na 1. kat tamo možemo pronaći prostrani dnevni boravak koji ima pogled na more. U dnevnom boravku se nalaze rustikalne unutarnje stepenice kojima možemo na 2. kat gdje se u potkrovlju nalazi spavaća sobe koja također ima pogled na more. Kuća ima sveukupno 3 jedinice klima uređaja, od kojih je svaka na jednom od katova. Ispred kuće imamo terasu od 10m2, gdje su smještene drvene klupe sa drvenim stolom koje daju mogućnost uživanja u mediteranskoj klimi i pogledu na more.

Vlasnik prodaje kuću sa svim potrebnim namještajem te kućanskim aparatima. Kuća ima vlastita brojila za struju i vodu, te je spojena na kanalizaciju. Također posjeduje uporabnu dozvolu.

Jedna od glavnih prednosti ove nekretnine je blizina mora, nekretnine u blizini mora na poželjnim lokacijama kao što je Fažana obično imaju veliku potražnju od domaćih i međunarodnih kupaca.
Blizina mora i atraktivnost područja čine ovu nekretninu atraktivnom opcijom za kratkoročni najam ili dugoročni najam. Nekretnine u obalnim područjima imaju tendenciju da dobro zadrže svoju vrijednost i mogu s vremenom porasti, što ih čini obećavajućim dugoročnim ulaganjem. Bilo kao primarna rezidencija ili nekretnina za ulaganje, ova kuća pruža potencijal za udobno i ugodno životno iskustvo.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju!



Kristijan Peruško
Asistent u posredovanju
+385 91 590 1780
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga