Ovaj oglas je istekao!

Kuća sa pogledom, 40 m2 do mora, put do mora, Prigradica, Korčula

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Blato, Dubrovačko-neretvanska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 60 puta
Šifra oglasa: 5809192

Cijena:
280.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 196,00 m²

Opširnije o oglasu

Kuća sa pogledom, 40 m2 do mora, put do mora, Prigradica, Korčula
Kuća sa pogledom na more i velikom terasom, Prigradica

U starom ribarskom mjestu Prigradica na sjevernoj strani otoka Korčula, smjestila se kuća površine oko 180 m2.

Sastoji se od prizemlja i 2 kata.
Prizemlje je uređeno kao ljetna kuhinja s rustikalnim kaminom, gdje se mogu pripremati ukusna jela s prijateljima i obitelji te uživati u neformalnom ambijentu. Uz to je i kupaonica sa toaletom.
Na prvom katu nalazi se udobni apartman površine 40 m2 koji se ljeti turističko iznajmljuje. Ovaj elegantno uređen prostor sadrži dvije komforne spavaće sobe, modernu kupaonicu, dobro opremljenu kuhinju i veliku terasu s očaravajućim pogledom na prekrasni arhipelag.
Stan na drugom katu je namijenjen za adaptaciju po vlastitim željama, a sastoji se od kuhinje, dnevne sobe, spremišta, kupaonice i dvije spavaće sobe sa balkonom.

Kuća je smještena uz prometnicu, omogućava lako i brzo povezivanje s okolnim područjima. Svega 40 metara udaljena od mora, pruža iznimnu priliku za istinsko uživanje u svježem morskom zraku i očaravajućim zalascima sunca. Ispred kuće se prostire vrt i staza koja vodi do mora.

Pored svega toga, prednost ove nekretnine je privatni parking za dva automobila. Također, kuća je opskrbljena vodom, strujom i internetom, osiguravajući udoban životni stil s modernim pogodnostima.

Ova nekretnina je izvrsna prilika za svakoga tko se želi nastaviti baviti već dobro uhodanim poslom turističkog iznajmljivanja, ali i za svakoga tko želi uživanje u miru i tišini u vlastitom kutku raja. Na otoku Korčuli, jednom od najljepših otoka Jadranskog mora, prilika je istražiti prekrasne plaže, otkriti skrivene uvale i uživati u brojnim aktivnostima na otvorenom.
Prigradica je malo ribarsko mjesto okruženo starim vinogradima i maslenicima na sjeverozapadnoj obali otoka Korčule, udaljeno 4 km od Blata, 12 km od mjesta Vela Luka te 45 km od grada Korčule.
Uvalom dominira velika riva sa lukobranom sagrađenim u doba vladavine Austro-Ugarske. Od zabavno sportskih sadržaja u mjestu se nalaze stjenovite i šljunčane plaže, gostionice, kafići, tereni za nogomet, košarku i odbojku na pijesku. Kako je Korčula šumovit i brdovit otok, Prigradica je i odlična baza za treking i biciklističke ture po otoku. Obližnja sela, nedirnuta stoljećima, jedinstven su doživljaj povratka u prošlost.