KUĆA SA DVA STANA U PAZINU

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Štranjga, Pazin, Istarska

Telefon  091/590-1780, 099/598-7784

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 188 puta
Šifra oglasa: 5796671

Cijena:
229.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: u nizu
Stambena površina: 130,00 m²
Broj soba: 4
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Dodatno
Grijanje
  • Centralno grijanje
  • Klimatizacija
  • Peć na lož ulje
  • Peć na lož ulje
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Grad Pazin smješten je u središtu istarskog poluotoka na zaravni koju okružuju okolna brda formirajući kotlinu. Stari dio grada smješten je nad strmim liticama ispod kojih se nalazi ponor rječice Pazinčice tvoreći tako geološki fenomen poznat kao Pazinska jama Iz starog dijela grad se proširio na zapad, odnosno u zaleđe Pazinske jame. Rječica Pazinčica u svom toku stvara i poznati vodopad Zarečki krov čije jezerce u ljetnim mjesecima privlači mlade Pazince koji tu pronalaze mjesto za osvježenje. Zbog zemljopisnog položaja Pazin karakterizira kontinentalna klima s vrućim ljetima. Zahvaljujući svom položaju u središnjoj Istri, u Pazinu su zime hladne s povremenom maglom, a zahvaljujući kotlini u kojoj se smjestio ima velike vrućine ljeti. Pazin je zahvaljujući svom položaju u središtu Istre cestovno povezan sa svim gradovima u Istri, a upravo kroz njega prolazi i Istarski ipsilon koji ga preko tunela Učka povezuje s Rijekom i ostatkom Hrvatske. Osim cestovne povezanosti, kroz Pazin prolazi i željeznička pruga koja ga direktno povezuje s Pulom, dok ga s ostatkom Hrvatske povezuje samo preko slovenskih željeznica.

U samom mjestu Pazin,uz glavnu cestu, nalazi se ova kuća u nizu, sa velikom okućnicom i pogledom na pazinski kraj i planinu Učku. Kuća je jako zanimljiva jer ima dva stana te je moguće da u njoj žive dvije obitelji, a svaki stan ima poseban ulaz. Veći stan u prizemlju ima veliku dnevnu sobu s blagovaonicom i kuhinjom te u potkrovlju 3 spavaće sobe i kupatilo + ostava. Drugi stan u prizemlju ima svoj ulaz sa terase, kuhinju sa blagovaonicom, spavaću sobu i kupatilo, te jako veliku i lijepu terasu sa pogledom na prirodu. U suterenu kuće se nalaze graža i konoba. Kuća se adaptirana 2019. godine te se u njoj može odmah živjeti bez dodatnih ulaganja. U neposrednoj blizini kuće su svi popratni sadržaji, trgovine, pošta, škola, vrtić.U dvorištu kuće se nalaze kamin i roštilj, koji može služiti za ugodna opuštanja za obitelj i prijatelje. Ispred kuće, preko puta ceste je parking za vozila.

Navedena kuća je zbog okruženosti prirodom i svog položaja u središtu Istre, te jako dobre prometne povezanosti jako zanimljiva atraktivna nekretnina, jer se za 15-20 minuta vožnje auto cestom može stići do mora i plaža svih istarskih turističkih odredišta poput Poreča, Rovinja, Umaga , Novigrada ili Pule.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA:

Luka Žunić
Licencirani agent
+385 99 598 77 84
[email protected]

Kristijan Peruško
Asistent u posredovanju
+385 91 590 1780
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga