Ovaj oglas je istekao!

Kuća sa dva stana i vrtom, blizina mora, Sabunike-Nin, Zadar

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Nin, Zadarska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 52 puta
Šifra oglasa: 5836399

Cijena:
260.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 215,00 m²

Opširnije o oglasu

Kuća sa dva stana i vrtom, blizina mora, Sabunike-Nin, Zadar
Kuća sa dva stana i vrtom, blizina mora, Sabunike-Nin, Zadar

U mjestu Sabunike smjestila se kuća sa dva stana i uređenim vrtom sa prostorom za druženje. U prizemlju kuće se nalazi jednosoban, dok je stan na katu dvosoban.

Kuća je u odličnom stanju i spremna je za korištenje i turistički najam. Do sada je korištena isključivo u osobne svrhe, s tim da zbog blizine mora i svih sadržaja ima odličan turistički potencijal.

Proteklih je godina u potpunosti renovirana: krovište, instalacije struje i vode, dok je nedavno postavljena termoizolacija na fasadu, te kompletna renovacija kupaonica i kuhinja. U oba stana postavljena je peć na drva, te se kuća može koristiti tijekom cijele godine.
U prizemlju se nalazi jednosoban stan neto površine 46 m2 sa dva izlaza na terasu, odnosno vrt površine 150 m2. Stanu pripada jedna spavaća soba, prostrani dnevni boravak s blagovaonicom, te lođa površine 10,80 m2 (neto 8,1) i spremište od 8 m2 (neto 4,3). Iza kuće se nalazi uređeni travnjak i put za sjenicu, gdje je postavljen kamin, roštilj i veliki stol za druženje.

Vanjskim stubištem dolazi se na drugi kat gdje se nalazi dvosoban stan neto površine 47 m2, s natkrivenom terasom 3,40 m2 (neto 1,7 m2) ispred ulaza. Stan se sastoji od kuhinje, dnevnog boravka s blagovaonicom, te dvije spavaće sobe, koje se prema potrebama može prenamijeniti u jednu veću spavaću sobu. S gornjeg se kata pruža pogled na more.

Kući pripada jedno parkirno mjesto, s tim da postoji mogućnost i dodatnih parkirnih mjesta.

Nedaleko od objekta, uređenom šetnicom dolazi se do plaže Sabunike, koja je od kuće udaljena svega 400 m, dok je poznata Kraljičina plaža na udaljenosti 600 m. Na udaljenosti do 100 m nalaze se dućani, tržnica, pekarnica i brojni ugostiteljski objekti.

Sabunike su dio naselja Privlaka i smještene su između Privlake i Nina. Poznate su po svojoj dugoj pješčanoj plaži i blagoj mediteranskoj klimi. Udaljene su od Zadra 18 km, dok su mjesta u blizini poput Nina, Zatona i Vira na udaljenosti manjoj od 10 km. Sabunike su poznata turistička destinacija koja zbog prirodnih ljepota i turističke ponude već tradicionalno nudi sve potrebno za ugodan i kvalitetan odmor.