Kuća sa bazenom Pula, Veli vrh

Mondo nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Centar, Pula, Istarska (Pogledaj na karti)

Telefon  097/651-9933

Oglas je aktivan od 11.03.2024.
Oglas pregledan: 210 puta
Šifra oglasa: 5784486

Cijena:
595.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: prizemnica
Stambena površina: 165,00 m²
Broj soba: 7
Godina izgradnje: 2015
Energetski certifikat: A
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 548,00 m²
Broj parkirališnih mjesta
  • 3
Dozvole
  • uporabna dozvola
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Garaža
  • Garaža
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Dvije kuće sa zajedničkim bazenom na atraktivnoj lokaciji u Puli - Veli Vrh. Istra je, a time i Pula jedna je od traženijih lokacija kako za život, tako i za odmor - ljetovanje. Nedaleko Pule su poznate destinacije sa predivnim plažama: Fažana, Medulin, Valbandon, Premantura...Na samom ulazu u grad Pulu nalazi se jedno od traženijih i atraktivnijih naselja - Veli Vrh. Smješten je na samo nekoliko kilometara kako od Fažane, tako i od centra Pule. U tom mirnom naselju Veli Vrh, na kraju slijepe ulice smještene su ove dvije kuće sa zajedničkim bazenom.

Prednja kuća, površine 90m2, sastoji se od hodnika, tri spavaće sobe (od jedne se trenutno vrši prenamjena u garderobu - ostavu), kupatila i kuhinje sa blagovaonom i dnevnim boravkom. Iz dnevnog boravka se izlazi na veliku natkrivenu terasu sa koje je krasan pogled na veliki kamin okružen zelenilom. Iz blagovaone se izlazi na bazen i plažu. U kući je postavljena kvalitetna PVC stolarija i prva faza centralnog grijanja koje budući vlasnik može po želji dovršiti. Tu je i peć-kamin na drva koji se trenutno koristi za grijanje tijekom zimskih mjeseci. Postavljena su tri nova klima uređaja što čini dodatnu ugodu za život u objektu u ljetnim mjesecima. Kuća ima kompletnu dokumentaciju i plaćene komunalije za podizanje još jedne etaže-kata, tako da novi vlasnik ima i tu mogućnost. Kuća je u potpunosti opremljena, u njoj se živi i boravi tijekom cijele godine, a kao takva se i prodaje.

Druga kuća površine 50m2 nalazi se nešto dalje, iza, i dijeli je od prednje kuće, velika plaža s bazenom. Kuća se sastoji od kuhinje sa blagovaonom i dnevnim boravkom, kupatila te dvije spavaće sobe. Iz jedne spavaće sobe se izlazi na plažu i bazen. U kući je postavljena PVC stolarija i klima uređaj koji služi za grijanje i hlađenje. Moguće je i grijanje na peć-kamin jer je u kući dimnjak. Kuća je u potpunosti namještena i kao takva se i prodaje. Ispred same kuće smještena je konoba sa kuhinjom od 26m2 koja ima veliki kamin-ognjište i idealna je za okupljanja i druženja.

Bazen 32m2 sa sistemom elektrolize (slana voda) je smješten na lijepo uređenoj plaži sa vanjskim tušem. Tu je mnoštvo raznovrsnog bilja, palmi i maslina.

Druga, stražnja kuća sa bazenom se iznajmljuje u turističkom najmu te ima izvrsne prihode. Jedno vrijeme su u turizmu iznajmljivane obje kuće i prihodi su bili jako dobri.

Kuće se prodaju zajedno te nije moguće kupiti samo jedan objekt. Odlična je investicija za život u jednoj kući, a iznajmljivanje druge s bazenom. S druge strane, mogu se iznajmljivati obje kuće.

Sva dokumentacija objekata je uredna. Vlasnici posjeduju uporabnu dozvolu i sve ostale bitne dozvole i papire.

Šifra objekta: DK-013

Energetska klasa: A

Kontakt: Dean, [email protected], +385 97 651 9933


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga