KUĆA SA BAZENOM I 4 STAMBENE JEDINICE BLIZU MORA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  098/323-390

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 124 puta
Šifra oglasa: 5796759

Cijena:
620.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 300,00 m²
Broj soba: 7
Godina izgradnje: 1971
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 6
Dozvole
  • vlasnički list
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
Okućnica
  • Bazen
Dodatno
Grijanje
  • Gradski plin
  • Klimatizacija
  • Peć na drva
Oprema nekretnine
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Fažana je prelijepo malo ribarsko mjesto koje se nalazi na jugozapadu Istre vizavi Nacionalnog parka Brijuni, te u zadnjih nekoliko godina slovi kao jedna od top turističkih destinacija u Hrvatskoj te samim time mami veliki broj posjetitelja, a isto tako je pogodno za investicije sa kratkim vremenskim povratom.

U općini Fažana na odličnoj lokaciji na samo 600 metara od predivnih plaža smještena je Kuća sa bazenom i 4 stambene jedinice. Kuća je ukupne površine 220m2 te se sastoji od prizemlja i kata dok je okućnica iste 603m2. U prizemlju nalaze se tri odvojene i funkcionalne jedinice od kojih dvije jedinice predstavljaju dva studio apartmana svaki po 28m2 te jedan dvosoban stan s dvije spavaće sobe površine 65m2. Stanovi u prizemlju se koriste u svrhu iznajmljivanja te su kompletno opremljeni.
Vanjskim stepeništem dolazi se na 1 kat gdje se nalazi stan koji se prostire preko cijele etaže. Isti ima dugački ulazni hodnik, tri velike spavaće sobe od kojih dvije imaju izlaz na balkone, velike kupaonice te kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom koji također ima izlaz na svoju terasu. Ispred samog stana nalazi se velika terasa ukupne površine 20m2 s velikim stolom za druženje i kaminom.
Svi stanovi su lijepo uređeni te se u svakom od njih može normalno živjeti bez većih ulaganja. Podovi u svim jedinicama pokriveni su keramikom, laminatima te parketima ovisno od prostora do prostora. Za grijanje je predviđeno centralno plinsko grijanje putem radijatora koje je sprovedeno po cijeloj kući s time da su radijatori postavljeni u gornjem stanu dok je u prizemnom dijelu ono samo sprovedeno bez da su isti i postavljeni. Hlađenje je svo putem klima inverter jedinica koje se nalaze u svakoj jedinici.
Na prednjoj strani kuće nalazi se i garaža od ukupno 45m2 u kojoj stane jedan automobil, također, na okućnici predviđen je i parking za dodatnih 5 vozila.
Cijela donja etaža, odnosno sva tri donja stana kategorizirana su te se trenutno iznajmljuju u turističke svrhe s odličnim prihodom od te djelatnosti.
Uz kuću nalazi se i veliki bazen dimenzija 9x4 metara odnosno 36m2 s lijepo popločenim sunčalištem oko njega te prostorom za druženje i roštiljanje.

Uzevši u obzir veliku površinu kuće, njenu lokaciju kao i mogućnosti , ista predstavlja veoma atraktivnu nekretninu koja pruža budućem kupcu veliku mogućnost uživanja u istoj u smislu obiteljskog života zbog blizine svih popratnih sadržaja za život kao i predivnih plaža, te sukladno želji istog nudi mogućnost bavljenja ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja iste, te bržem povratu uloženih sredstava.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+38598323390
[email protected]
Masimo Prodan
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga