KUĆA SA 3 APARTMANA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  091/590-1780

Oglas je aktivan od 20.03.2024.
Oglas pregledan: 136 puta
Šifra oglasa: 5796646

Cijena:
900.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Stambena površina: 300,00 m²
Broj soba: 6
Više o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta
  • 4
Dozvole
  • vlasnički list
Dodatno
Grijanje
  • Centralno grijanje
  • Klimatizacija

Opširnije o oglasu

Fažana je općina smještena na prekrasnom istarskom poluotoku, nedaleko od očaravajućeg Nacionalnog parka Brijuni. Sa svojom šarmantnom atmosferom, kristalno čistim morem i bogatom kulturnom baštinom, Fažana nudi ugodno utočište posjetiteljima koji traže savršen spoj opuštanja i istraživanja. Fažanski stari grad osvaja uskim uličicama, živopisnim zgradama i povijesnim znamenitostima. Prošećite šetnicom uz obalu, kojom se nižu ugodni kafići i riblji restorani, gdje možete uživati u gastronomskim delicijama regije, uključujući svježu ribu i lokalno proizvedeno maslinovo ulje i vino.

Nedaleko od Fažane u Valbandonu na samo 700m od prekrasnih plaža nalazi se ova samostojeća kuća sveukupne površine 300m2 koja se prostire na 3 etaže (prizemlje, 1. kat, 2. kat). U prizemlju kuće nalazi se prostrani dnevni boravak sa blagovaonom, kuhinja, dvije spavaće sobe, kupaona te garaža. Uputimo li se vanjskim stepenicama na 1. kat tamo možemo pronaći jedan manji apartman sa jednom spavaćom sobom te kupaonom. Drugi apartman također se nalazi na 1. katu koji ima dvije spavaće sobe, dnevni boravak sa blagovaonom, kuhinju te kupaonu. Unutarnje stepenice vode na 2. kat gdje se nalazi studio apartman u kojem su dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja, blagovaona te kupaona. U svim apartmanima su adaptirane instalacije, pločice te namještaj. Svaki apartman unutar kuće ima svoj zaseban ulaz, što omogućuje potpunu autonomiju gostiju. Svi apartmani su lijepo uređeni, moderno dizajnirani i potpuno opremljeni te pružaju ugodan boravak. Osim toga, svaki apartman ima svoju terasu ili balkon s prekrasnim pogledom na okolicu. Okućnica kuće je prostrana te se na njoj nalazi natkrivena terasa sa roštiljem, stolom i stolicama pogodnim za ugodna druženja.

Vlasnik prodaje kuću sa svim potrebnim namještajem te kućanskim aparatima. Kuća ima vlastita brojila za struju i vodu, te je spojena na kanalizaciju.

Ova nekretnina pruža izvrsne mogućnosti za ulaganje. Možete odlučiti iznajmljivati svaki apartman zasebno, privlačeći turiste koji žele istražiti čarobnu Istru i uživati u njenim plažama, restoranima i kulturnim znamenitostima. Ova kuća kao svoje najveće prednosti ima odličnu lokaciju te veliku površinu.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju!



Kristijan Peruško
Asistent u posredovanju
+385 91 590 1780
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga