Ovaj oglas je istekao!

Kuća s tri stana u drugom redu od mora, Rogoznica

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rogoznica, Šibensko-kninska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 45 puta
Šifra oglasa: 5849303

Cijena:
450.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 497,00 m²

Opširnije o oglasu

Kuća s tri stana u drugom redu od mora, Rogoznica
Kuća s tri stana u drugom redu od mora, Rogoznica

Na parceli površine 497 m2 smjestila se samostojeća kuća s ukupno 3 stana i to na samo 70 m od mora u Rogoznici.

Prizemlje kuće sastoji se od dnevnog boravka koji ima izlaz na prostranu terasu s pogledom na more te odvojene kuhinje s blagovaonicom. Uz dnevni boravak i kuhinju, prizemlje obuhvaća dvije udobne sobe u čijim se blizinama nalazi i kupatilo.

Na prvom katu nalaze se četiri sobe te pružaju dovoljno prostora za obitelj ili goste. Dvije od tih soba imaju privatne terase s pogledom na more i okolnu prirodu. Hodnik također vodi do manje terase, stvarajući dodatni vanjski prostor koji se može koristiti kao mjesto za sjedenje. Također, na ovom katu nalazi se i kupatilo.

Na drugom katu nalazi se dnevni boravak koji ima izlaz na veliku terasu s koje pogled puca na more. Također, u skolpu dnevnog boravka, nalazi se manja kuhinja i blagovaonica. Nadalje, na istom katu nalaze se i dvije sobe od kojih jedna ima izlaz na manju terasu, kupatilo i ostava.

Vrt se prostire u prostranoj zoni iza kuće, s raznolikim biljkama. Na stražnjoj strani kuće smještena je i vanjska kuhinja, koja predstavlja idealno mjesto za pripremu obroka na otvorenom.

Parhirnih mjesta ima nekoliko, a susjedstvo je mirno.

Ova kuća zrači potencijalom za pretvaranje u izvanredan turistički objekt. S obzirom na svoj prostrani raspored prostorija i povoljnu lokaciju, predstavlja idealnu priliku za pružanje gostoprimstva ili razvoj turističkog poslovanja.

Rogoznica, mirno i toplo mediteransko mjesto na samom kraju Sjeverne Dalmacije. Proteže se uzduž 50 km obale te je idealno mjesto za odmor s obitelji i prijateljima. Rado je posjećuju i nautičari jer je poznata kao jedna od najljepših i najsigurnijih luka na Jadranu. Plaže su u Rogoznici šljunčane, ima i ponešto stijena, a svako naselje nudi skrovita kupališta u brojnim malim uvalama. Rogoznica je poznata i po čitavom nizu zabavnih i kulturnih manifestacija.