Ovaj oglas je istekao!

Kuća s pogledom na more u Stublju, Šibenik, 652 m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Bilice, Šibenik - Okolica, Šibensko-kninska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 27 puta
Šifra oglasa: 5849297

Cijena:
480.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 652,00 m²

Opširnije o oglasu

Kuća s pogledom na more u Stublju, Šibenik, 652 m2
Kuća s pogledom na more u Stublju, Šibenik, 652 m2

Kuća u Stublju, sagrađena na parceli od 652 m2, proteže se na 3 etaže, a svaki stan ima svoj zasebni ulaz. Ispred kuće nalazi se dvorište ukupne površine od 564 m2.

Pri ulasku u stan koji se nalazi u prizemlju nalazi se dnevni boravak koji je okružen velikim prozorima koji omogućuju obilje prirodne svjetlosti, stvarajući svijetlu i ugodnu atmosferu. Također, ovom stanu pripadaju još kuhinja s blagovaonicom, kupaonica te 3 sobe.

Stan na prvom katu ove kuće opremljen je s dvije sobe, od kojih jedna ima direktni izlaz na prostranu terasu koja pruža pogled na obližnje more. Dnevni boravak također ima izlaz na istu prostranu terasu. Uz navedeno, stanu pripadaju još kupatilo i kuhinja s blagovaonicom.

Stan na zadnjoj etaži također ima dvije sobe od kojih jedna ima direktan izlaz na terasu kao i dnevni boravak, a sastoji se još od kuhinje i kupaonice.

Posebnost ove kuće je to što svaka etaža nudi svoju terasu s panoramskim pogledom na more kao i prostrani popločani vrt na kojem se nalazi dosta zelenila i zasađenog ukrasnog bilja.

Na kući se nalaze solari za toplu vodu čineći je energetski učinkovitijom i ekološki prihvatljivijom,

Također, kući još pripada ostava i alatnica.

Susjedstvo je mirno, a u blizini se nalazi sve potrebno za život. Od mora je udaljeno oko 350 metara

Vlasništvo je uredno te je kuća odmah useljiva.

Okolicu Bilica krasi netaknuta priroda s lijepim uvalama među kojima su najistaknutije uvale Stubalj i Vrulje. Nedaleko od Bilica nalazi se Nacionalni park Krka, stoga je ovo mjesto savršena polazna točka za kraći izlet u posjet nacionalnom parku, obližnjim gradovima ali i idealno mjesto za miran i opuštajući duži godišnji odmor, daleko od buke i gužve.