Ovaj oglas je istekao!

Kuća s pogledom na more, Rogoznica, 381 m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Rogoznica, Šibensko-kninska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 36 puta
Šifra oglasa: 5849298

Cijena:
450.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Više o nekretnini
Površina okućnice
  • 381,00 m²

Opširnije o oglasu

Kuća s pogledom na more, Rogoznica, 381 m2
Kuća s pogledom na more, Rogoznica, 381 m2

Kuća s ukupno 3 apartmana smjestila se u Rogoznici, točnije, u mjestu Stupin Čeline. Površina parcele iznosi 381 m2, a svaki stan ima svoj ulaz.

Na prizemlju se nalazi prostrana prostorija za druženje kao i dvije garaže koje pružaju ne samo praktičnost za parkiranje vozila već i dodatni prostor za odlaganje, a uz to se nalazi i jedan toalet. Također, na prizemlju se smjestio istan koji se sastoji od prostrane kuhinje s blagovaonicom, dvije spavaće sobe, kupaonice i izbe.

Drugi stan u kući sastoji se od prostrane terase s koje pogled puca na more, kuhinje s blagovaonicom, dvije spavaće sobe, kupaonice, vešeraja te još od manja terase i balkona.

Stan na drugom katu koji se sastoji od kuhinje s blagovaonicom, dvije spavaće sobe od kojih jedna ima izlaz na terasu, kupaonice i toaleta. Također, u ovom stanu ima i stubište koje povezuje gornju i donju etažu.

Kući još pripada alatnica, a parkirnih mjesta ima nekoliko.

Kuća je od mora udaljena oko 150 metara, a od centra Rogoznice svega nekoliko minuta udaljenosti što dodatno olakšava pristup trgovinama, restoranima i svim sadržajima koje nudi mjesto. Unatoč blizini mora, kuća se nalazi u mirnom susjedstvu, okružena s nekoliko kuća, pružajući osjećaj privatnosti i tišine.

Ova kuća zrači potencijalom za pretvaranje u izvanredan turistički objekt. S obzirom na svoj prostrani raspored prostorija i povoljnu lokaciju, predstavlja idealnu priliku za pružanje gostoprimstva ili razvoj turističkog poslovanja.

Rogoznica, mirno i toplo mediteransko mjesto na samom kraju Sjeverne Dalmacije. Proteže se uzduž 50 km obale te je idealno mjesto za odmor s obitelji i prijateljima. Rado je posjećuju i nautičari jer je poznata kao jedna od najljepših i najsigurnijih luka na Jadranu. Plaže su u Rogoznici šljunčane, ima i ponešto stijena, a svako naselje nudi skrovita kupališta u brojnim malim uvalama. Rogoznica je poznata i po čitavom nizu zabavnih i kulturnih manifestacija.