Kuća s dva odvojena stana, Dugo Selo centar

Dom ekspert d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Dugo Selo - Zapad, Dugo Selo, Zagrebačka

Telefon  01/2013-007

Oglas je aktivan od 04.08.2023.
Oglas pregledan: 678 puta
Šifra oglasa: 5364224

Cijena:
260.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta kuće: samostojeća
Broj etaža: katnica
Stambena površina: 232,16 m²
Broj soba: 7
Više o nekretnini
Dozvole
  • vlasnički list
Dodatno
Grijanje
  • Etažno plinsko centralno
Garaža
  • Garaža

Opširnije o oglasu

Prodaje se obiteljska kuća ukupne površine 232,16 m² u centru Dugog Sela.
Građena je 70-ih godina na parceli površine 454 m². Sastoji se od prizemlja i visokog potkrovlja. U dvorištu kuće se nalazi garaža za dva automobila.

U prizemlju se nalazi ulazni hodnik, kupaonica, dnevni boravak s blagovaonicom i kuhinjom iz koje se izlazi na terasu i dvije spavaće sobe. Na podovima je postavljen laminat, a u kuhinji i kupaonici keramičke pločice. Vanjska stolarija je drvena.

Kat se sastoji od ulaznog hodnika, kupaonice, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom i dvije spavaće sobe. Vanjska stolarija je drvena. Pristup u potkrovni stan je vanjskim stepenicama.

Zadnja renovacija kuće je bila 2015. godine. Tada je promijenjen krov, postavljena termo fasada debljine 8 cm, renovirane su kupaonice i postavljeni novi podovi.

Od komunalnih priključaka, kuća ima plin (dva brojila; za kat i prizemlje), struju (dva brojila), gradsku vodu (jedan vodomjer), kanalizaciju i telefonsku instalaciju. Krov je izoliran i pokriven crijepom.

Lokacija: Dugo Selo - kuća se nalazi u centru Dugog Sela. Od željezničke postaje je udaljena približno 600 metara. Škola, trgovine, pošta, banke se nalaze u neposrednoj blizini.

Snježana Čabraja
Mob. + 385 099 3601 634
E-mail: [email protected]

ID KOD AGENCIJE: 2050

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga